Florovit ingrasamant pentru surphinia , 1L

  • 1253 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV9745
  • Produsul este In Stoc / Greutate 1,00 Kg

Descriere Florovit ingrasamant pentru surphinia , 1L

 Florovit ingrasamant pentru surphinia   ingrasamant mineral concentrate  specializat pentru fertilizarea tuturor speciilor de surphinia ,cascadia  si petunie. Aplicarea regulata a acestui ngrasamnt asigura o culoare frumoasa frunzelor si florilor, precum si inflorirea abundenta a plantelor.

Aplicarea produsului Florovit: Plantele trebuie sa fie fertilizate cu o soluţie de 1% din acest ingrasamant. Se amesteca 10 ml de ingrasamant cu 1L de apa. Soluţia obţinuta trebuie sa se  aplice la fiecare doua sau  trei saptamani din Aprilie in pana Octombrie. Ingrasamantul Florovit specializat lichid (0.5l), contine un distribuitor  practic, care permite dozare precisa si igienica a ingrasamantului.

Compoziţie ingrasamant: 6,0% (N), azot total, 1,8% (N), azot nitric; 2,9% (N) azot amidic; 1,3% (N), azot amoniacal; 6,0% (P2O5), pentoxid de fosfor solubil n apa; 6,0% (K2O), oxid de potasiu solubil ; 0,02% (B), bor solubil n apa; 0,008% (Cu)cupru solubil chelatat cu EDTA; 0,1% (Fe) fier solubil  chelatat cu EDTA; 0,015% (Mn)mangan solubil  chelatat cu EDTA; 0,002% (Mo), molibden solubil; 0,015% (Zn) zinc solubil  chelatat cu EDTA.                                

Masuri de precauţie:A nu se lasa la indemana copiilor.A se pastra in ambalaje originale sigilate.Dupa contactul cu pielea clatiti cu multa apa,dupa contactul cu ochii clatiti ochiul deschis cu multa apa si solicitati asistenta medicala,dupa inghitire solicitati asistenta medicala.In caz de scurgere spalati cu multa apa.

Protejati de inghet si de asemeni de caldura.

 


Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Dozaj - 5 %
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Compozitie chimica - NPK
Tip cultura - Plante de balcon
Tip produs - Lichid

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.