Florovit ingrasamant pentru rhododendron 3 kg, NPK 12:8:15

  • 2270 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV18181
  • Produsul este In Stoc / Greutate 3,00 Kg

Descriere Florovit ingrasamant pentru rhododendron 3 kg, NPK 12:8:15

Beneficii client:

- pe langa azot, fosfor, potasiu, contine sulf,bor, fier, mangan, molibden, zinc

- toate aceste elemente ajuta la dezvoltarea plantelor

Avantaje produs:

- usor de aplicat

- actioneaza pe parcursul ntregii perioade de vegetaţie

Descriere:

Florovit ingrasamant pentru rhododendron NPK 12:8:15 este un ingrasamant destinat aplicarii prin imprastiere a ingrasamantului pentru fertilizarea rhododendronilor,azaleelor si hortensiilor. Compoziţia  ingrasamantului este bine echilibrata, pentru a se potrivi nevoilor nutriţionale ale tuturor speciilor de rhododendroni  asigurand creşterea uniforma si sănătoasa, inflorescente incarcate şi o culoare intensa a florilor. 

Conţinutul bogat de potasiu creşte imunitatea lor la inghet şi influenteaza pozitiv aspectul general al plantelor. Multumita unei formule special alese, actioneaza pe parcursul ntregii perioade de vegetaţie.El contribuie la menţinerea unui pH benefic al solului şi rata scazuta a aciditatii. 

Mod de folosire: 

 Fertilizarea incepe in primăvara, la inceputul creşterii plantelor.Cand plantam, 40 g de ingrăşămant se amesteca cu solul  utilizat la o singura plantă. In perioada următorilor ani de cultura, ingrăşămantul trebuie să fie imprastiat de jur imprejurul plantelor şi apoi  amestecat usor cu solul.Deasemeni este recomandata udarea plantelor.Fertilizarea plantelor trebuie sa fie terminate pana la 15 august. 

Dozare:in timpul  primului an dupa plantare, in aprilie şi iulie, trebuie sa se aplice 20 g/m patrat,  ceia ce inseamna 40 g/m patrat, in total pentru un an.In perioada anului al doilea dupa plantare, in aprilie şi iulie ,trebuie sa se aplice 25 g/m patrat,  adica 50 g/m patrat, in total pentru un an. In perioada urmatorilor  ani, in aprilie şi iulie, trebuie sa se se aplice 30 g/m patrat,  adica 60 g/m patrat, in total pentru un an.  

 Pentru informatii suplimentare sunati la 0741 144 177 sau abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici

Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Ambalaj - 1-10 kg
Concentratie substanta activa - 1-20%
Dozaj - 5 %
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Compozitie chimica - NPK
Tip cultura - Rhododendron
Tip produs - Granulat

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.