*Florovit ingrasamant pentru plante cu flori , 0.24 l

  • 527 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV9752
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,25 Kg

Descriere *Florovit ingrasamant pentru plante cu flori , 0.24 l

 

Florovit ingrasamant concentrate este detinat pentru  fertilizarea plantelor cu flori.

Aplicarea  regulata a acestui ngrasamnt asigura o crestere adecvata a plantelor si a stimuleaza inflorirea.                    

Aplicare:Plantele trebuie sa fie fertilizate cu o soluţie de 1% din acest ingrasamant. Se amesteca 10 ml de ingrasamant cu 1L de apa. Soluţia obţinuta, se aplica o data pe saptamana, din Aprilie pana in Octombrie.Plantele inflorite trebuie sa fie fertilizate  la fiecare doua saptamni ,in timpul sezonului de  iarna.

Compoziţie Florovit ingrasamant pentru plante cu flori: 5,0% (N) azot total; 1,10% (N), azot nitric, 3,9% (N) azot amidic; 6,0% (P2O5), pentoxid de fosfor solubil n apa; 8,0% ( K2O) oxid de potasiu solubil ; 0,02% (B) bor solubil n apa; 0,008% (Cu) cupru solubil  chelatat cu EDTA; 0,03% (Fe) fier solubil  chelatat cu EDTA; 0,015% (Mn) mangan  solubil  chelatat  cu EDTA; 0,002% (Mo), molibden solubile; 0,015% (Zn)zinc solubil  chelatat cu EDTA.                                                

Masuri de precauţie:A nu se lasa la indemana copiilor.A se pastra in ambalaje originale,sigilate.Dupa contactul cu pielea clatiti cu multa apa,dupa contactul cu ochii clatiti ochiul deschis cu multa apa si solicitati asistenta medicala,dupa inghitire-solicitati asistenta medicala.

In caz de scurgere spalati cu multa apa.

Protejati de inghet si de asemeni de caldura.

 

 

 


Specificatii

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.