Florovit ingrasamant pentru muscate , Grupa Inco 1L NPK 4-6-8

  • 1044 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV9775
  • Produsul este In Stoc / Greutate 1,00 Kg

Descriere Florovit ingrasamant pentru muscate , Grupa Inco 1L NPK 4-6-8

Florovit ingrasamant pentru muscatel  concentrate mineral care esta destinat pentru fertilizarea tuturor speciilor de muscate si a altor  plante de balcon, incluzind: petunia, fuchsia(cercelusul minunat), verbena(verbina), galbenelele si florile de camp.

Aplicarea regulata a acestui ingrasamant asigura infloriri intense si abundente ale plantelor, din primavara pana in iarna. 

Aplicare:  Plantele trebuie sa fie fertilizate cu o soluţie de 1% din acest ingrasamant. Se amesteca 10 ml de ingrasamant cu 1L de apa. Soluţia obţinuta trebuie sa se aplice de doua ori pe saptamna, din Aprilie pana in Septembrie. 

Ingrasamantul Florovit specializat lichid(0,5 l), contine un distribuitor practic, care permite dozare precisa si igienica a ingrasamantului.                                                                                                 

Compoziţie  Florovit ingrasamant: 4,0% (N) azot total; 1,2% (N) azot nitric; 2,8% (N) azot amidic; 6,0% (P2O5) pentoxid de fosfor solubil n apa; 8,0% (K2O) oxid de potasiu solubil ; 0,02% (B) bor solubil n apa; 0,008% (Cu) cupru solubil  chelatat cu EDTA; 0,03% (Fe) fier  solubil chelatat cu EDTA; 0,015% (Mn) mangan solubil chelatat cu EDTA; 0,002% (Mo) molibden solubil; 0,015% (Zn) zinc solubil  chelatat cu EDTA.

 Masuri de precauţie :A nu se lasa la indemana copiilor.Ase pastra in ambalaje originale sigilate.

Dupa contactul cu pielea clatiti cu multa apa,dupa contactul cu ochii clatiti ochiul deschis cu multa apa si solicitati asistenta medicala,dupa inghitire-solicitati asistenta medicala.In caz de scurgere spalati cu multa apa.

Protejati de inghet si de asemeni de caldura.

 


Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Dozaj - 5 %
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Compozitie chimica - NPK
Tip cultura - Muscate
Tip produs - Lichid

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.