Florovit ingrasamant pentru combaterea acelor maro la conifere, Grupa Inco 1kg

 • 954 lei
 • Pret cu TVA inclus / Cod: COV9716
 • Produsul este In Stoc / Greutate 1,00 Kg

Descriere Florovit ingrasamant pentru combaterea acelor maro la conifere, Grupa Inco 1kg

Florovit ingrasamant pentru combaterea acelor este cel mai potrivit  pentru comabaterea acelor maronii la conifere.Cea mai frecventă cauză de dispariţie a arborilor de conifere este deficitul de substanţe nutritive . După o perioadă de timp de la plantare, frunzisul isi modifica culoarea acelor  de la verde-deschis  in galben , in final acele devin maro si cad, apoi  copacul moare. Simptomele descrise nu sunt cauzate de paraziţi. 

Ele rezulta din lipsa substanţelor nutritive cel mai frecvent fiind deficitul de magneziu. 

Datorită faptului că absorbţia de substante nutritive scade considerabil in solul uscat, simptomele descrise sunt mai vizibile in decursul perioadelor de secetă. Deficienţele pot fi prevenite prin fertilizare-furnizarea de magneziu, atat solului cat şi  frunzelor.                                                          

Aplicare:                                           

Doza recomandată de Florovit ingrasamant pentru combaterea acelor se repartizează uniform in jurul arborelui sau arbustului.

Apoi, plantele vor fi udate cu multa apa. ingrăşămntul poate fi utilizat pe tot parcursul anului de cate ori este nevoie. In special, este recomandabil să se aplice n momentul n care primele simptome de ingalbenire a acelor sunt observate.

Acest ingrasamant poate fi folosit si pentru foliaj aplicandu-se prin pulverizare. Pentru a face acest lucru, se prepara  5% de solutie de ngrăşămant adica de 500g ingrasamant pentru 10 litri de apă.

Daca se observa o deficienta ridicata , se repetă tratamentul de două sau trei ori la interval de 14 zile.

Marimea arborelui sau a  arbustului                 

Doza recomandata

   Pana la : 1m - 25g/m2

    Intre : 1m si 2m - 50 g/m2

    Intre : 2m si 5m - 100 g/m2

    Intre : 5m si 10m - 150 g/m2

    Peste : 10m - 200 g/m2

Acest ingrasamant este  recomandat de asemenea,pentru toate speciile de plante, care prezinta risc de deficit de magneziu. 

Pre-vegetatie: doză unică proportie de 25 g pe 1m2. de suprafata cultivata;doza trebuie să fie amestecata cu 10 cm-strat gros de sol. 

La imprastierea pe sol: doză unică proportie de 10g pe 1m2 de suprafaţa cultivata ,aplicata prin imprastiere sau aplicare foliara stropindu-se plantele cu solutie 5% utilizand 50-100 ml lichid pentru 1 m2 de suprafata 

O lingură conţine cca 15 ml de ingrăşămant.                                                                                        

Compoziţie Florovit ingrasamant pentru combaterea acelor : 16,0% (MgO)total oxid de magneziu; 32,0% (SO3)  total trioxid de sulf;              

Măsuri de precauţie: Ingrasamantul poate fi periculos in caz de ingestie .Solicitati asistenta medicala.

Dupa contactul  cu ochii,clatiti ochiul deschis  cu multa apa si solicitati asistenta medicala.Produsul scapat trebuie strins, iar rezidul trebuie spalat cu apa.

DEPOZITATI  INTR-UN LOC USCAT IN AMBALAJE ORIGINALE SIGILATE.

Expiră la data: vezi ambalajul.

Specificatii

Ambalaj - 0-1 kg
Dozaj - 0,5 %
Perioada de aplicare - Inainte de inflorire
Compozitie chimica - Microelemente
Tip cultura - Conifere
Tip produs - Granulat

Review-uri

Adauga un review

Flori D

+0 -0
 • Flori D
 • 23-09-2014 / 12:10
 • Rating:

Chiar este foarte bun acest tratament. Credeam ca imi voi pierde bradul douglas, dar l-am tratat cu acest produs si pot spune ca l-am salvat. Acele nu s-au mai ingalbenit si a crescut foarte inalt si frumos.

DANIEL GIURGIUVEANU

+0 -0
 • DANIEL GIURGIUVEANU
 • 22-07-2014 / 14:06
 • Rating:

bun intradevar, raportul calitate pret exceptional, eu am o mica sera si folosesc si pentru a preveni

ioana idu

+0 -0
 • ioana idu
 • 31-12-2013 / 19:37
 • Rating:

am folosit acest produs timp de aprox.3 luni de zile.rezultatele s-au vazut dupa a 2 a aplicare a ingrasamantului. acele brazilor pur si simplu nu au mai cazut (aceasta problema a acelor maronii era de aproape 4 ani). este un produs excelent.

Adauga un review
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.