Florovit ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure 25 kg, NPK 15:10:20,5

  • 19514 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV18182
  • Produsul este In Stoc / Greutate 25,00 Kg

Descriere Florovit ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure 25 kg, NPK 15:10:20,5

Beneficii client:

- pe langa azot, fosfor, potasiu, contine bor ,sulf, fier, mangan, molibden, zinc. 

- ajuta la dezvoltarea plantelor

Avantaje produs:

- usor de aplicat

- previne decolorarea frunzelor

Descriere:

Florovit  ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure NPK  15,0: 10,0: 20,5                        este un ingrasamint multicomponent  pentru  sol, este destinat pentru ferilizarea in vegetatie a culturilor de căpşuni cultivate prin metoda  tradiţionala  sau protejate cu  folie. 

Aplicarea Florovitului pentru căpşuni şi fructe de pădure asigură buna inflorire şi fructificare,imbunătăţeşte culoarea şi gustul  fructelor şi bineinteles previne decolorarea frunzelor  si deficitul de magneziu şi fier  din frunze.Acest ingrasamant este special recomandat pentru plantele cultivate in sol, cu un conţinut redus de humus.                                                                                       

Mod de folosire:

Capsuni :in timpul primului an după plantare trebuie sa se utilizeze aproximativ 0.5 kg de ingrăşămant  pentru 10 m patrati,  de cultura. In al doilea an,fertilizarea poate fi efectuată in conformitate cu una una din schemele de fertilizare de mai jos:

 Varianta 1:  in primavara: 0,25 kg de ingrăşămant pe 10 m patrati de cultura

 Varianta 2: in primavara:0.15 kg pe 10 m patrati,  de cultura şi după recoltarea fructelor si taierea frunzelor: 0,1 kg de ingrăşămant pe 10 m patrati de cultura.

Arbusti cu fructe de padure cum ar fi: zmeura, afine, agrişe şi mure                                              Cand plantam, aplicam 10 g de ingrăşămant amestecat cu 10 L din solul rezultat din gaura pentru plantare pentru o planta. Fertilizarea in vegetatie trebuie sa fie facuta  anul urmator la inceputul primăverii, atunci cand ingrasamantul  este imprastiat de jur imprejur  de fiecare data 25 g deingrăşămant,iar in următorii ani se aplică 50 g de ingrăşămant.

Daca este posibil ingrăşămntul trebuie să fie amestecat cu solul iar plantele trebuie sa fie udate abundent. O lingură conţine aproximativ 10 g de ingrăşămant

Pentru informatii suplimentare sunati la 0741 144 177 sau abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici

Specificatii

Tip sol - Sol cu continut redus de humus
Ambalaj - 10-50 Kg
Concentratie substanta activa - 1-20%
Dozaj - 0,5 %
Perioada de aplicare - Inainte de plantare sau insamantare, In perioada de vegetatie
Compozitie chimica - NPK
Tip cultura - Capsun
Tip produs - Granulat

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.