Florovit Ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon, Grupa Inco 25kg NPK 16-5,2-5,2

  • 13353 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32284
  • Produsul este In Stoc / Greutate 25,00 Kg

Descriere Florovit Ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon, Grupa Inco 25kg NPK 16-5,2-5,2

Gazonul  cu crestere intensiva,care este tuns de mai multe ori n cursul anului, absoarbe cantităţi mari de elemente nutritive din sol. 
In scopul obtinerii unui gazon compact, dens şi cu un verde frumos al ierbii este necesara  fertilizarea  regulata a gazonului din primavara pnă in toamna.
Florovit- ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon este adaptat la nevoile nutritionale ale tuturor speciilor de gazon  n special a celor decorative şi 
reprezentative . Componentele minerale incluse in ingrasamant,care sunt echilibrate din punct de vedere al formei si cantitatii, stimuleaza cresterea gazonului,ii imbunatateste sanatatea si  asigura o culoare verde intens ierbii.Continutul ridicat de azot din ingrasamant mareste ritmul de crestere al ierbii , gazonul devenind
dens si puternic  contracarand formarea muschiului si a buruienilor.Aceast ingrasamant este eficient, economic si usor de utilizat.                                                                                                                         
Aplicatii:
Se aplica din primavara pana la sfarsitul lui August la un interval de trei saptamani in doza de 30g ingrasamant la 1m2 de gazon.Ingrasamantul trebuie sa fie imprastiat uniform pe toata suprafata de gazon ,cel mai bine dupa tunderea sa.Daca nu este posibila aparitia ploii la cateva ore de la fertilizare,gazonul trebuie sa fie bine udat.Ingrasamantul nu trebuie sa se utilizeze in timpul perioadelor  cu soare puternic sau vant puternic. Udarea regulata creste eficienta  fertilizarii .O lingura contine aproximativ 15g de ingrasamant.      
Ingrasamant CE                                                                                                                                                                     N: P: K 16: 5,2: 5,2 Ingrasamantul mai contine: sulf, fier (4,0)
Compoziţie ingrasamant:16% (N), azot total, 5.5% (N), azot nitric; 12% (N), azot amoniacal; 5,2% (P2O5), pentoxid de fosfor solubil n soluţie de citrat de amoniu neutru şi apă ; 3.4% (P2O5), pentoxid de fosfor solubil ; 5,2% (K2O), oxid de potasiu solubil; 3% (MgO); 26,0% (SO3) total trioxid de sulf; 4,0% (Fe), fier total. 
Continut scazut de clorura.
Măsuri de precauţie: Ingrasamantul  poate fi periculos in caz de ingestie. Solicitati asistenta medicala.Dupa contactul cu ochii clatiti ochiul deschis cu multa apa si solicitati asistenta medicala.Produsul scapat trebuie strans,iar rezidul trebuie spalat cu apa.
DEPOZITATI INTR-UN LOC USCAT IN AMBALAJE ORIGINALE SIGILATE.
Expiră la data: vezi ambalajul.

Specificatii

Ambalaj - 25 kg
Compozitie chimica - NPK, Microelemente
Tip cultura - Gazon
Tip produs - Granulat

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.