Bionutritiv SORKAMIN RAIZ Foliar, 50 ml

  • 654 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32410
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,05 Kg

Descriere Bionutritiv SORKAMIN RAIZ Foliar, 50 ml

SORKAMIN RAIZ BIONUTRITIV ACTIVATOR DE CRESTERE A RADACINII 

Stimuleaza dezvoltarea radacinii plantelor   

TIPUL: Conform RD 824/2005. Îngrasamant cu aminoacizi 

  COMPOZITIE (exprimata in % p/p):

Aminoacizi (P2O5):5%

Fosfor (P2O5):5% 

Potasiu (K20):6 % 

Materia Organica: 15 % 

Fier (Fe):0,12% 

Mangan (Mn) 0,1% 

Zinc (Zn):0,04% 

Bor (B):0,05 % 

Cupru (Cu)0,01% 

pH: 6,5  


CARACTERISTICI SI MODUL DE ACŢIUNE: Biostimulant pe baza de L-alfa-aminoacizi liberi, peptide si oligopeptide de greutate moleculara scazuta care confera produsului o absortie rapida. Compozitia sa in precursori de crestere (fitohormoni naturali, vitamine etc.), favorizeaza in rizosfera conditiile potrivite de stimulare si dezvoltare a radacinilor. Avand in vedere caracterul specific al aminoacizilor asupra diferitelor functii ale plantelor, produsul aduce cantitatea si tipul de aminoacizi (glutamine, aspartic, prolina, glicina, alanina, arginina, valina, serina, metionina) indispensabile pentru un raspuns eficace la culturi. Produsul ajuta la germinarea semintelor si amplifica cresterea radacinilor dupa transplantare. Se utilizeaza în momente de stres provocate de pagube, seceta sau îngheturi, deoarece favorizeaza o recuperare rapida a culturilor.

DOZE SI MODUL DE UTILIZARE: Produsul este indicat ca aport de aminoacizi la radacina, asigurand un mediu nutritiv, stimulator si asimilator imediat pentru plante Favorizeaza toate procesele vegetative cum ar fi germinarea, cresterea, inflorirea, coacerea, dezvoltarea si consistenta fructelor. Recomandat la toate tipurile de culturi.  

Culturi      Doze aplicare                               Anotimpul in care se aplica
Maslini, Fructe si Citrice            6-15 l/ha              Se vor realiza de la 2 la 4 aplicari pe perioada ciclului culturii
Legume: Rosii, Ardei, etc            6-10 l/ha       Se vor realiza de la 3 la 5 aplicari in functie de necesitatea la 15 zile.
Capsuni si Zmeurã            6-10 l/ha              Se vor realiza de la 4 la 6 aplicari de-a lungul ciclului
Bananieri            6-12 l/ha              Se vor realiza de la 4 la 6 aplicari de-a lungul ciclului.
Industriale: Sfecla de Zahar,Conopida, etc.            2-4 l/ha              Se vor realiza de la 2 la 3 aplicari de-a lungul ciclului.
Alte culturi            2-4 l/ha              Se vor realiza de la 2 la 3 aplicari de-a lungul ciclului.
  RECOMANDARI DE UTILIZARE: Se va utiliza in caz de necesitate. Nu se vor depasi dozele recomandate. Continutul în metale grele din acest produs este sub limitele autorizate de Lege

Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Compozitie chimica - NPK

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.