Bionutritiv SORKAMIN BIO Foliar,1L

  • 4142 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32413
  • Produsul este In Stoc / Greutate 1,00 Kg

Descriere Bionutritiv SORKAMIN BIO Foliar,1L

Produs special: Aminoacizi Grupa 4.1.01 (RD506 / 2013)

CONŢINUT (exprimat în% p/p)  :

Aminoacizi liberi: 10%
Azot (N) total: 8%
Azot (N) organic  3,3%
Azot (N) amoniacal:  4,3%
pH:  6,5
Densitate: 1,26 g / cm3

DESCRIEREA ŞI COMPOZIŢIA

SORKAMIN BIO este un produs de fermentaţie enzimatică cu un conţinut ridicat de aminoacizi liberi (L-aminoacizi), special conceput ca îngrăşământ foliar şi radicular. Este un hidrolizat de proteină în formă lichidă, care oferă plantei aminoacizii necesari pentru o mai mare dezvoltare vegetativă, mai ales în vremuri dificile sau in condiţii climatice nefavorabile. Conţinutul său de aminoacizi şi peptide ajută, de asemenea, culturile de a depăşi condiţii adverse, precum frigul, infestarea parazitară, seceta, stresul oxidativ.

AMINOGRAMA: acid aspartic, glicină, tirozină, izoleucină, prolină, acid glutamic, treonina, valina, leucina, alfa, aminobutiric, serină, arginină, metionină, lizină, glutamină, histidină, alanină, fenilalanină, hidroxiprolina.

DOZE DE APLICARE

Aplicare foliara:

Pentru culturile pomicole: 200-300 cc la 100 de litri de apă.

 În culturile mici: 200-300 cc la 100 de litri de apă, folosind de la 1 la 3l / ha.

Aplicare radiculara: Irigaţie: 20 până la 40 l / ha în funcţie de cultură.
Irigarea prin picurare: între 8 şi 10 l / ha. (În culturi de 8-10 cc / pom).

PRECAUTII:

Recomandările şi informaţiile pe care le oferim sunt rezultatul unor studii şi teste ample şi riguroase. Totuşi, în utilizare pot interveni numeroşi factori care afectează controlul nostru (starea vremii, prepararea produsului, aplicarea sa etc.). Compania garantează compoziţia, formularea şi continutul. Utilizatorul este responsabil de daunele (lipsa de eficacitate, toxicitate, reziduuri etc.) cauzate de nerespectarea totală sau parţială a instrucţiunilor de pe etichetă.

A se păstra în recipientul original, la loc uscat şi ferit de temperaturi extreme (5º C – 35º C). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la distanţă de alimente, băuturi şi furaje. În caz de contact cu ochii şi pielea, spălaţi-vă imediat cu multă apă.

Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Compozitie chimica - NPK

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.