Moluscocid SUMI AGRO OPTIMOL , 500 gr

  • 4078 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV7817
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 0,50 Kg

Descriere Moluscocid SUMI AGRO OPTIMOL , 500 gr

Beneficii client:

-prin folosirea acestui produs, limacsii si melcii, se deshidrateaza si mor

-are un efect rapid si vizibil asupra culturilor

-desi este un produs chimic, acesta nu este poluant pentru mediul inconjurator

-are o perioada mare de actiune

-nu afecteaza fauna utila

-se aplica foarte usor

Avantaje produs:

-contine un repelent pentru pasaridoza usor de administrat si eficacitate mai ridicata a produsului datorita unei densitati optime a granulelor pe unitatea de suprafata

-nu are restrictii privind intervalul de pauza pana la recoltare

-produsul contine un repelent pentru pasari

Descriere:

OPTIMOL 500 gr are un efect de stimulare a glandelor de mucus, ceea ce duce la moarte prin deshidratare. In acelasi timp actioneaza si asupra organelor locomotorii, limacsii pierzandu-si capacitatea de retragere in sol, ramanand la suprafata acestuia.

Mod de utilizare:

Modul de actiune este de otravire prin ingestie, anesteziere si imobilizare, deshidratare prin secretie in exces de mucus. Optimol se descompune in final in CO2 si apa, nefiind poluant pentru mediul inconjuratorare; are o perioada lunga de actiune, nu are restrictii privind intervalul de pauza pana la recoltare, nu afecteaza fauna utila (rame, carabide) si contine un repelent pentru pasaridoza usor de administrat si eficacitate mai ridicata a produsului datorita unei densitati optime a granulelor pe unitatea de suprafata.

Tratamentele cu OPTIMOL 500 gr se incep cand apar semne ca daunatorul exista in cultura, in principal primavara si toamna.

OPTIMOL 500 gr se aplica prin imprastiere la suprafata solului, manual sau mecanic. Rezultate maxime se obtin la tratamente in conditii de umiditate.

Plante tratate: Varza, Salata, Spanac, Fasole, Legume radacinoase, Rapita, Grau, Sfecla de zahar, Flori, Arbusti fructiferi

Specificatii

Ambalaj - 0-1 kg
Concentratie substanta activa - 1-20%
Dozaj - 5 %
Omologari - Aviz Anul 1999
Clasa daunatori - Melci
Substanta activa - Metaldehida
Formula produs - Granule
Tip cultura - Grau, Culturi horticole, Rapita, Sfecla de Zahar, Fasole, Salata, Arbusti fructiferi, Varza, Flori de gradina, Spanac
Tip produs - Insecticid

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.