Insecto - Acaricid Safran 1,8 EC, 100 ml Fitoplantagro

  • 9265 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32369
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,10 Kg

Descriere Insecto - Acaricid Safran 1,8 EC, 100 ml Fitoplantagro

Safran 1,8 EC - insecto-acaricid destinat tratamentelor in legumicultura, pomicultura, viticultura, floricultura.  SAFRAN este formulat pe baza de abamectin, o substanta naturala obtinuta prin fermentare, dintr-o specie de bacterii actinomycete Streptomyces avermitilis. 

Insecte si Acarieni combatuti: 

1. musca miniera,

2. molia miniera,

3. molia vitei de vie 

4. puricele meliferi, 

5. paianjenul rosu comun, 

6. acarieni tertanichizi, 

7. acarieni eriofizi 

Poate fi folosit in cultura de: tomate, mar, par, vita de vie 

Mod de actiune: SAFRAN are un mod unic de actiune, actionand asupra sistemului nervos al insectelor provocand in cateva ore, paralizia ireversibila a acestora. Actioneaza atat prin contact cat si mai ales prin ingestie iar activitatea insecticida maxima se observa incepand de la a treia zi dupa aplicare. SAFRAN are actiune translaminara. Prin efectul de penetrare translaminara in frunze, produsul se distribuie uniform in tesuturi si asigura o protectie corespunzatoare pe intreaga suprafata a acestora. 

Mod de utilizare:  Pentru o combatere eficienta se recomanda aplicarea atunci cand frunzele sunt tinere si au capacitatea maxima de absorbtie prin cuticula. Astfel si actiunea reziduala in planta este cea mai buna. Se recomanda ca stropirile sa se aplice uniform, cu un volum de apa de 1000-1500 l/ha. Momentul de aplicare este dupa aparitia insectelor daunatoare. Ca si la alte produse translaminare, amestecul cu un adjuvant si pulverizarea uniforma, imbunatatesc considerabil gradul de penetrare si calitatea tratamentului.

Avantaje:

1. rapid, in cateva ore provoaca paralizia ireversibila a insectelor

2. insectele care intra in contact cu produsul mor fara a prezenta nici o miscare sau spasm

3. nu este afectat de ploile survenite la cateva ore dupa aplicare


Specificatii

Ambalaj - 0,100 l
Concentratie substanta activa - abamectin 18 gr/litru
Dozaj - 0.1-0.15%
Clasa daunatori - Acarieni

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.