Insecticid biocid SOJET 10g

  • 763 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32453
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,10 Kg

Descriere Insecticid biocid SOJET 10g

  SOJET   (Imidacloprid 100g / kg)

  Insecticid biocid pentru tratamentul rezidual al suprafetelor

            Este un insecticid biocid nicotinoid, care contine ca substanta activa 100g/kg  imidacloprid.Este conditionat sub forma de granule autodispersabile in apa (WG) de culoare alba si este folosit ca momeala pentru combaterea mustelor. Actioneaza asupra receptorilor acetilcolinei din membrana postsinaptica a neuronilor.Insectele paralizeaza si mor.

           Sojet se recomanda a fi utilizat in spatii interioare si exterioare, ferme zootehnice, gradini si spatii urbane verzi, locuinte si alte incinte civile.

           Sojet combate speciile de muste cel mai frecvent intalnite printre care: Musca domestica si Musca autumnalis.

           Este formulat pe baza de atractanti pentru muste si feromoni sexuali.Prin modul de conditionare produsul prezinta o eficacitate excelenta impotriva mustelor.Produsul contine si un agent amar care il face neplacut la gust si reduce astfel riscul de ingestie de catre copii si animale.Se poate aplica in doua moduri:

-          Solutie in apa pentru aplicarea prin pulverizare cu pompa, in locuri frecventate de insecte( pereti, tavane, usi, ferestre, garduri, etc.).Doza recomandata este de 0,5kg in 5 L apa pentru o suprafata de protectie de 100mp.Pulverizarea se poate face din loc in loc, cca 50 de locuri a cate 1mp pentru suprafata de protectie de 100mp.

-          Solutia in apa sub forma de pasta pentru aplicare cu pensula, in locuri frecventate de insecte.Pentru prepararea pastei se amesteca 0,25 kg de Sojet cu 0,25 L de apa calda, pentru a proteja o suprafata de 100mp.Dupa 15 minute pasta poate fi aplicata cu pensula sau cu roller-ul pe suprafata de tratat.Se pensuleaza din loc in loc, in benzi cu latimea de aproximativ 15cm.

         Tratamentele se recomanda de la inceput de sezon, inainte ca populatiile de muste sa fi atins maximum de infestare.Rezultatele cele mai bune se obtin atunci cand produsul se aplica in cat mai multe locuri ale spatiului tratat, in special in locuri calde si fara vant, unde mustele se adapostesc.Aplicarea trebuie sa se repete dupa cca 4-6 saptamani.Nu se va aplica pe alimente sau obiecte utilizate la prepararea hranei si pe suprafetele utilizate la prepararea sau consumul alimentelor.

Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Concentratie substanta activa - imidacloprid 21.5g/kg, Imidacloprid 100g/kg
Dozaj - 0,1 %
Clasa daunatori - Furnici, Musca
Stare produs - Lichid
Sezon aplicare produs - Toate lunile anului
Substanta activa - Imidacloprid
Formula produs - SC - suspensie concentrata
Tip produs - Insecticid

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.