Insecticid Bayer Garden Decis Mega EW 50, 5X3 ml

  • 1426 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV1347
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 0,10 Kg

Descriere Insecticid Bayer Garden Decis Mega EW 50, 5X3 ml

Beneficii client:

-omologat pentru combaterea daunatorilor din culturile de camp si horticole

-actioneaza prin contact si ingestie asupra insectelor daunatoare, aflate in stadiul de larva si adult

-are o actiune rapida si vizibila asupra plantelor

-termen de garantie indelungat

Avantaj produs:

-produsul se fixeaza puternic la suprafata organelor tratate ale plantei

-un strat protector activ timp de cca. 10 zile in  locurile de atac ale daunatorilor

- este spalat greu de precipitatii

-formularea de emulsie in dispersie apoasa reduce semnificativ influenta temperaturii asupra momentului efectuarii tratamentului

Descriere:

Decis Mega 50 EW actioneaza prin contact si ingestie, cu efect repelent si de soc si actiune suplimentara ca inhibitor de nutritie asupra insectelor. Acoperirea completa si uniforma a plantelor este esentiala pentru o buna protectie. Formularea unica pentru deltametrin, emulsie in apa, prezinta avantajele formularilor lichide dar fara dezavantajul continutului ridicat de solvent la formularile tip emulsie concentrata. Acest lucru conduce la o influenta mai scazuta a temperaturilor ridicate asupra eficientei tratamentelor. 

Mod de utilizare:

La grau se utilizeaza in 1-2 tratamente pe vegetatie, la avertizare. Interval minim intre tratamente de 14 zile. Volumul de solutie este de 200-400 l/ha. Timp de pauza 30 zile.

 La cartof se utilizeaza in 1-3 tratamente la avertizare, cand in cultura predomina larvele de varsta 1-2 ale gandacului din Colorado. Intervalul minim intre tratamente este de 14 zile. Volumul de solutie este de 200-400 l/ha. Timp de pauza 7 zile.

La vita de vie se utilizeaza in 1-3 tratamente pe vegetatie, la avertizare, la un interval de minim 14 zile.Volumul de solutie este de 800-1000 l/ha. Timp de pauza este de 30 zile pentru strugurii de vin, 7 zile pentru strugurii de masa.

La mar se utilizeaza pentru 1-3 tratamente pe vegetatie, la avertizare, la interval minim de 7 zile. Volumul de solutie este de 1500 l/ha.Timp de pauza 7 zile.

 La prun se utilizeaza in 1-3 tratamente pe vegetatie, la avertizare, la interval minim de 7 zile. Volumul de solutie este de 1000 l/ha. Timp de pauza 7 zile.

 La cires se utilizeaza in 1-3 tratamente pe vegetatie, la avertizare, la interval minim de 7 zile. Volumul de solutie este de 1000 l/ha. Timp de pauza 7 zile.

 La cais, piersic se utilizeaza in 1-3 tratamente pe vegetatie, la avertizare, la interval minim de 14 zile. Volumul de solutie este de 1000 l/ha. Timp de pauza 3 zile.

 La varza de camp se utilizeaza in 1-2 tratamente pe vegetatie, la avertizare, la interval minim de 7 zile. Volumul de solutie este de 600 l/ha. Timp de pauza 7 zile.

 La vinete din camp se utilizeaza in 1-3 tratamente pe vegetatie, la avertizare, la interval minim de 7 zile. Volumul de solutie este de 1000 l/ha. Timp de pauza de 7 zile.

 La tomate din camp se utilizeaza in 1-3 tratamente pe vegetatie, la avertizare, la interval de minim 7 zile. Volumul de solutie este de 1000 l/ha. Timp de pauza de 3 zile.

 La tomate solarii se utilizeaza in 1-3 tratamente pe vegetatie, la avertizare, la interval de minim 7 zile. Volumul de solutie este de 1000 l/ha. Timp de pauza de 3 zile.

 La salata din solarii se utilizeaza in 1-3 tratamente pe vegetatie, la avertizare, la interval de minim 7 zile. Volumul de solutie este de 600 l/ha. Timp de pauza 3 zile.

 La rapita se utilizeaza pe vegetatie, la avertizare, aplicate atat toamna, cat si primavara inainte de deschiderea florilor de rapita (nu se aplica in perioada infloritului). Interval intre tratamente minim 14 zile. Volumul de solutie este de 300-400 l/ha. Timp de pauza 45 zile.

 La porumb se utilizeaza pentru combaterea adultilor de vierme vestic al radacinilor. Se aplica 1-3 tratamente pe vegetatie, la avertizare, la interval minim de 14 zile. Volumul de solutie este de 400 l/ha. Timp de pauza 3 zile.

Plante tratate: Grau, Cartof, Tomate, Cais, Piersic, Varza, Vinete, Garoafe, Trandafiri, Crizanteme, Tutun, Mar, Prun, Cires, Vita de vie, Rapita, Porumb

Insecte combatute: Gandacul de Colorado, Afide, Tripsul californian, Musculita alba de sera, Paduchele castravetilor, Omida fructelor, Paduchele verde, Buha verzei, Paduchele cenusiu al verzei, Tripsul tutunului, Paduchele crizantemelor, Omida miniera, Paduchele lanos

Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Concentratie substanta activa - 21-40%
Timp de pauza - 14 zile
Clasa daunatori - Paduchi, Molii, Viermi, Carabus
Sezon aplicare produs - Toate lunile anului
Substanta activa - Deltametrin
Tip cultura - Culturi horticole, Vita de vie, Rosii, Cartof, Par, Mar, Cires, Piersic, Prun, Pomi fructiferi, Vinete, Cais, Varza
Tip produs - Insecticid

Review-uri

Adauga un review

alexandru constantin

+1 -0
  • alexandru constantin
  • 04-02-2013 / 12:48
  • Rating:

Ii folosesc de mult timp, si pana acuma a facut treaba

Adauga un review
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.