Fungicid FALCON PRO EC 425 Bayer Corpscience 5L

  • 1.23472 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV3881
  • Produsul este In Stoc / Greutate 5,00 Kg

Descriere Fungicid FALCON PRO EC 425 Bayer Corpscience 5L

Beneficii client:

-este un fungicid special pentru combaterea fainarii atat in cultura de vita de vie cat si a bolilor foliare la grau si orz

-nu este necesara folosirea unei cantitati mari de fungicid la ha, aducand astfel beneficii economice

-are si o actiune preventiva

-poate fi aplicat pe toata durata de vegetatie

Avantaje produs:

-Falcon este un fungicid sistemic cu actiune preventiva si curativa de lunga durata asupra ciupercilor patogene

-are un interval de aplicare foarte larg, el putand fi utilizat pe toata durata perioadei de vegetatie

- durata de protectie a culturii este de 12-14 zile la vita de vie si de 18-20 zile la cereale paioase

Descriere:

Fungicid sistemic pentru prevenirea și combaterea bolilor foliare și ale spicului din culturile de grau, orz, secara, triticale 

Falcon Pro conține trei substanțe active cu proprietăţi sistemice. La nivel microbiologic, modul de acţiune al acestor substanţe active asupra unei game largi de patogeni este diferit, de aceea pot fi combătute cu succes formele rezistente la alte fungicide, produsul fiind indicat in strategiile antirezistenţă. La scurt timp după aplicare, cele trei componente active pătrund in ţesuturi, fiind translocate ascendent (acropetal) prin xilem in toată planta, inclusiv in ţesuturile de creştere. Spiroxamina conduce la accelerarea penetrării in plantă şi la rezistenţa la spălare prin precipitații. Protioconazol se caracterizează printr-o excepţională acţiune preventivă, curativă şi eradicativă. Falcon Pro are acţiune preventivă, curativă şi eradicativă asupra unei game largi de patogeni, asigurand protecţia pe o perioadă lungă de timp. 

Mod de utilizare:

Falcon Pro se utilizeaza la doza de 0,7 l/ha pentru combaterea complexului de boli foliare la grau, orz, secara si triticale si la doza de 0,8 l/ha pentru combaterea fuzariozei spicelor la grau.

Se va utiliza la avertizare sau la apariţia primelor simptome de boală, in intervalele fenologice indicate mai jos. Se aplică 1-2 tratamente foliare terestre, preventiv sau curativ, pe intreaga suprafaţă. Intervalul minim intre tratamente este de 14 zile. Intervalul de aplicare este cuprins intre sfarşituli nfrăţitului şi sfarşitul infloritului (BBCH 29-69) pentru garu şi sfarşitul infrăţitului şii nceputul infloritului pentru celelalte culturi (BBCH 29-61). Ultimul tratament vizează combaterea fuzariozei spicelor. Volumul de soluţie necesar este de 200-400 l/ha. Perioada minimă de pauză de la ultimul tratament pană la recoltare este de 35 zile.

Pentru informatii suplimentare abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici.

Specificatii

Ambalaj - 5 L
Concentratie substanta activa - tebuconazol 167 gr/litru + triadimenol 43 gr/litru + spiroxamina 250 gr/litru
Dozaj - 0.3-0.7 l/ha
Timp de pauza - 35 zile
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Substanta activa - Protioconazol, Tebuconazol, Spiroxamina
Formula produs - Emulsie
Tip cultura - Grau, Orz, Secara, Triticale
Tip produs - Fungicid

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.