Fungicid DIFO 25 EC 1L Fitoplantagro

  • 51121 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32395
  • Produsul este In Stoc / Greutate 1,00 Kg

Descriere Fungicid DIFO 25 EC 1L Fitoplantagro

DIFO 25 EC   (Difenoconazol 250 g /l)

      Este un fungicid sistemic, cu efect preventiv ṣi curativ. Dupǎ aplicare este preluat rapid ȋn plantǎ prin frunze ṣi transportat acropetal prin vasele lemnoase cǎtre toate organele verzi. DIFO 25 EC este formulat ca emulsie concentratǎ , ce conține 250g/L difenoconazol ca substanțǎ activǎ. Se prezintǎ ca un lichid limpede, de culoare chilimbarie, cu miros caracteristic. Nu este inflamabil, nu este exploziv, nu oxideazǎ.

CULTURA

DOZA

Agentul Patogen

Timpul de pauzǎ pȃnǎ la

recoltare

MǍR

0,2 L/ ha

Rapǎn-Venturia inaequalis

21 zile

Instrucțiuni de utilizare :

   La mǎr se poate aplica de 4 ori ȋntr-un sezon, la un interval de minimum 10-14 zile.Pentru evitarea creǎrii fomelor rezistente se va alterna cu fungicide din alte grupe chimice decȃt triazoli, recomandate fiind fungicidele de contact.Nu se recomandǎ aplicarea ȋn amestec cu alte produse fitosanitare.

Tehnica de aplicare :

   Difo 25 EC poate fi aplicat foliar cu toate echipamentele conventionale de pulverizat, incluzȃnd echipamente atasate de  tractor, purtate sau autopropulsate, reglate ṣi calibrate conform instrucțiunilor de utilizare furnizate de producǎtor. Volumul de soluție utilizat este de 300-1000l/ha.

   Dupǎ terminarea lucrului maṣinile vor fi golite ṣi curǎțate ȋn cȃmp, de resturi sau urme de produs. Nu se preparǎ mai multǎ soluție decȃt cea necesarǎ.La prepararea soluției, se umple pȃnǎ la jumǎtate cu apǎ rezervorul maṣinii ṣi se porneṣte agitatorul.Se adaugǎ produsul de tratat ṣi apoi se completeazǎ cu apǎ pȃnǎ la umplerea rezervorului.

   Produsul este compatibil cu majoritatea poduselor de protecția plantelor.Ȋnnainte de utilizarea oricǎrui amestec este recomandat sǎ se facǎ un test de compatibilitate, iar soluția sǎ se aplice pe cultura vizatǎ.

   Nu impune restricții privind alegerea culturii urmǎtoare.Este bine tolerat ṣi nu produce fitotoxicitate culturii tratate, dacǎ este aplicat conform instrucțiunilor de utilizare.

Specificatii

Ambalaj - 1 l
Concentratie substanta activa - 250g/l difenoconazol
Substanta activa - Difenoconazol
Formula produs - EC (concentrat emulsionabil)
Tip cultura - Arbusti fructiferi
Tip produs - Fungicid

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.