Fungicid AMISTAR XTRA 280 SC, Syngenta, 1L

  • 37742 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV3641
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 1,00 Kg

Descriere Fungicid AMISTAR XTRA 280 SC, Syngenta, 1L

Beneficii client:

-este un fungicid special pentru combaterea bolilor ce apar la culturile de cereale, rapita si floarea soarelui

-nu este necesara aplicarea unei cantitati mari de fungicid la ha, aducand astfel beneficii economice

-se foloseste foarte usor, avand un efect rapid si de lunga durata

-are un spectru larg de combatere

Avantaje produs:

-este un fungicid modern cu spectru larg de combatere, al carui mod de actiune influenteaza pozitiv activitatea fiziologica a plantei

-prelungeste perioada de timp in care planta ramane verde – “green effect” – ceea ce permite obtinerea unor Xtra recolte de o Xtra calitate

-protejeaza noile cresteri ale frunzei prin formarea unui depozit de produs in teaca frunzei, fiind reactivat in contact cu apa

Descriere:

Fungicid Amistar Xtra

Substanta activa: azoxistrobin 200 gr/litru + ciproconazol 80 gr/litru

Amistar Xtra este un fungicid modern cu spectru larg de combatere, al carui mod de actiune influenteaza pozitiv activitatea fiziologica a plantei. Amistar Xtra prelungeste perioada de timp in care planta ramane verde – “green effect” – ceea ce permite obtinerea unor Xtra recolte de o Xtra calitate. 

Mod de utilizare:

Amistar Xtra actioneaza in trei moduri: sistemic, translaminar si prin contact. Amistrar Xtra protejeaza noile cresteri ale frunzei prin formarea unui depozit de produs in teaca frunzei, fiind reactivat in contact cu apa.

Grau - se recomanda aplicarea in programul cu doua tratamente, ca al doilea tratament, in perioada cuprinsa intre aparitia frunzei stindard pana la inspicat si inflorit.

Floarea-soarelui - Amistar Xtra 280 SC se aplica la stadiul maxim de interventie terestra (cu utilaje clasice), cat mai aproape de faza de buton floral. 

Rapita - momentul critic in combaterea putregaiului alb este caderea petalelor florilor pe frunze si tulpini; aplicat preventiv (inceput-mijloc inflorit), produsul are un puternic efect antigerminativ impotriva putregaiurilor.

Plante tratate: Floarea soarelui, Grau, Orz, Rapita

Boli si Ciuperci combatute: Putregaiul alb, Putregaiul cenusiu, Alternarioza, Fainare, Rugina, Septorioza, Fuzarioza, Sfasierea frunzelor, Patarea reticulara, Arsura bruna, Putregaiul uscat, Patarea neagra.Specificatii

Ambalaj - 1 l
Concentratie substanta activa - azoxistrobin 200 gr/litru + ciproconazol 80 gr/litru
Dozaj - 0.75 l/ha
Nr. Omologare - Omologare 2004
Substanta activa - Azosistrobin, Ciproconazol
Formula produs - Lichid
Tip cultura - Grau, Rapita, Floarea soarelui, Orz
Tip produs - Fungicid

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.