Erbicide EQUIP Bayer Cropscience 1l

  • 13526 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV5061
  • Produsul este In Stoc / Greutate 1,00 Kg

Descriere Erbicide EQUIP Bayer Cropscience 1l

Beneficii client:

-este un erbicid foarte eficient, fiind preluat foarte rapid de buruieni in doua ore de la tratament

-nu este necesara o cantitate foarte mare de erbicid la ha, aducand beneficii economice

-este rezistent la precipitatii

-conduce la stoparea cresterii buruienilor

Avantaje produs:

-formularea OD mareste aderenta si capacitatea de patrundere în planta

-Equip conduce la stoparea cresterii buruienii dupa 1-3 zile, îngalbenirea si/sau înrosirea frunzelor dupa 4-10 zile si necrozarea progresiva a lastarilor dupa 7-20 zile, urmata de moartea plantei

-este eficient si pentru buruienile cu frunza lata si pentru cele cu frunza ingusta

Descriere:

Equip

Substanta activa: foramsulfuron 22,5 g/l + isoxadifen etil (safener) 22,5 g/l

Formulare: OD (dispersie in ulei)

Erbicid pentru combaterea buruienilor mono- si dicotiledonate anuale si perene din culturile de porumb prin tratamente postemergente

Equip prezinta sistemie completa, fiind preluat rapid de buruieni în doua ore de la tratament. Eventualele precipitatii ulterioare nu afecteaza actiunea erbicidului. Equip conduce la stoparea cresterii buruienii dupa 1-3 zile, îngalbenirea si/sau înrosirea frunzelor dupa 4-10 zile si necrozarea progresiva a lastarilor dupa 7-20 zile, urmata de moartea plantei. Formularea OD mareste aderenta si capacitatea de patrundere în planta. 

Mod de utilizare:

Equip se aplica postemergent. Pentru combaterea buruienilor monocotile si dicotile anuale, tratamentul se efectueaza la doza de 1-1,5 l/ha, cand plantele de porumb au 4-6 frunze iar buruienile sunt in faza de 2-4 frunze. Pentru combaterea costreiului (Sorghum halepense) din rizomi, tratamentul se efectueaza la doza de 1,75-2,5 l/ha, cand plantele de porumb au 6-8 frunze iar costreiul are 15-20 cm inaltime. Pentru combaterea pirului tarator (Elymus repens/ Agropyron repens), tratamentul se efectueaza la doza de 2,5 l/ha, cand pirul are pana la 10 cm inaltime iar infestarile sunt moderate.

A se agita bine flaconul înainte de golirea în rezervorul instalatiei de stropit.

Selectivitate

Equip manifesta o buna selectivitate fata de hibrizii de porumb. In conditii de stres al culturii (temperaturi peste 30 grade C, inghet, inundatii), in prima saptamâna dupa tratament porumbul poate prezenta anumite simptome tranzitorii la nivelul frunzelor (incetinirea cresterii, usoara decolorare), care dispar insa rapid si nu influenteaza dezvoltarea ulterioara a plantelor si nivelul recoltei. Culturi precum porumbul si soia pot fi semanate pe terenurile unde s-a aplicat recent Equip. In principiu, orice cultura poate fi semanata in deplina siguranta dupa 3 luni de la aplicarea erbicidului. 

Pentru informatii suplimentare abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici.

Specificatii

Ambalaj - 1 l
Concentratie substanta activa - foramsulfuron 22,5 gr/litru, isoxadifen etil (safener) 22,5 gr/litru
Dozaj - 1-2.5 l/ha
Omologari - Aviz Anul 1995
Nr. Omologare - Omologare 2001
Perioada de aplicare - Inainte de inflorire
Tip cultura - Porumb

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.