• Erbicid LEOPARD 5 EC Makhteshim Agan 5l

Erbicid LEOPARD 5 EC Makhteshim Agan 5l

  • 63559 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV5128
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 5,00 Kg

Descriere Erbicid LEOPARD 5 EC Makhteshim Agan 5l

MOD DE ACŢIUNE: LEOPARD 5 EC este un erbicid postemergent, folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale şi perene. Substanta este rapid absorbita prin suprafaţa frunzelor buruienilor graminee, după cateva ore de la aplicare constatandu-se o translocare in ambele sensuri prin xilem şi floem. Se acumulează in mugurii subterani, distrugand ţesuturile meristematice. Acesta fiind activ pentru combaterea buruienilor graminee din culturile cu frunza lată, indeosebi floarea soarelui, cartof, sfecla de zahăr, soia, lucerna, fasole, rapiţa, legume, avand, de asemenea, o eficacitate ridicată asupra gramineelor voluntare (ovăz sălbatic, pir, costrei şi toate gramineele problemă).

MOD DE NTREBUINŢARE: LEOPARD 5 EC se foloseşte ca erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale şi perene, inclusiv Sorgum halepense din rizomi, in conformitate cu tehnologiile de aplicare şi cu instrucţiunile de utilizare aprobate. Eficacitatea produsului nu este afectată de o eventuală ploaie la 2-3 ore după aplicare. Nu creează probleme de remanenţă pentru cultura postmergătoare. Spectrul de buruieni combătute:  Buruieni monocotiledonate anuale, Buruieni monocotiledonate perene, Sorghum halepense, Costrei.

Specificatii

Ambalaj - 5 L
Concentratie substanta activa - quizalofop-P-etil 50 gr/litru
Dozaj - 0.7-2 l/ha
Omologari - Aviz Anul 1995
Nr. Omologare - Omologare 1998
Recomandari de compatibilitate ( amestec de produse) - Se recomanda efectuarea în prealabil a unui test de compatibilitate fizico-chimca
Perioada de aplicare - Inainte de inflorire
Tip cultura - Rapita, Floarea soarelui, Silvicultura, Rosii, Ardei, Soia, Lucerna, Cartof, Mazare, Capsun, Arbusti fructiferi, Varza, Pepene verde

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.