Erbicid CLINIC 100 ml, NUFARM

  • 797 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV7572
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 0,10 Kg

Descriere Erbicid CLINIC 100 ml, NUFARM

Beneficii client:

-este un erbicid total foarte eficient in combaterea buruienilor cu frunza lata dar si cele cu frunza ingusta

-are un efect rapid si de durata

-acesta nu are miros, nu este daunator pentru sanatatea oamenilor

Avantaje produs:

-erbicidul este absorbit prin frunze si translocat in intreaga planta, inclusiv in radacini

-buruienile dicotiledonate perene sunt mai suscepti-bile dacă tratamentul se aplică când acestea sunt în stadiul de creştere activă şi/sau aproape de stadiulde înflorire

-se prezinta sub forma unui lichid limpede, de culoare galben pal, fara miros

Descriere:

CLINIC 360 SL se prezintă sub formă de lichid limpede, de culoare galben pal, fără miros, ce conţine 360 g/l glifosat acid din sare de izopropilamină.

 Este un erbicid total cu actiune sistemica. Este absorbit prin frunze si translocat in intreaga planta, inclusiv in radacini. 

Mod de utilizare:

Clinic 360 SL nu se va aplica pe timp de vant deoarece solutia poate ajunge pe culturile invecinate sau pe plantele de cultura si produce distrugerea acestora. Nu amestecati, pastraţi sau aplicati produsul in containere galvanizate sau otel. Nu lasati solutia in rezervor pentru o perioada lunga de timp si asigurati-va ca rezervorul este prevazut cu agitator. Dupa aplicarea tratamentului trebuie sa treaca o perioada de minimum 6 ore (preferabil 24 de ore) fara precipitatii sau irigatii. Nu aplicati produsul pe buruieni care au intrat într-un proces de uscare fiziologica sau cand sunt conditii de seceta, temperaturi ridicate, terenuri inundate, deoarece se obtine o eficacitate slaba a tratamentului. Pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale, acestea trebuie sa aiba cca. 5 cm. sau 2 frunze adevarate bine dezvoltate.

Buruienile monocotiledonate perene trebuie sa fie complet rasarite, cu frunze verzi, in perioada de crestere activa. Buruienile dicotiledonate perene sunt mai suscepti-bile daca tratamentul se aplica cand acestea sunt in stadiul de crestere activa si/sau aproape de stadiul de inflorire.

Aplicare pe mirişti: Dupa recoltare, se elibereaza terenul de resturi vegetale, iar cand buruienile au ajuns la inaltimea de 15–25 cm. se va aplica tratamentul cu Clinic 360 SL. Cantitatea de soluţie recomandata la hectar este de100–200 L. Clinic 360 SL practic nu are remanenta in sol, acesta pierzand activitatea erbicida in cca. 48 de ore de la aplicare in functie de capacitatea de absorbtie a solului.

CulturaBuruieni combatuteMomentul aplicariiDoza
Livezi de mar pe rodMono si dicotiledonate anualePostemergent3 l/ha (150 l apa)
Mono si dicotiledonate perenePostemergent4 l/ha (150 l apa)
MiristeMono si dicotiledonate anuale si perenePostemergent3-4 l/ha (in functie de gradul de infestare si dominatia buruienilor)
Vita de vieMono si dicotiledonate anuale in faza tanaraPostemergent3 l/ha
Mono si dicotiledonate anuale si perenePostemergent4 l/ha
Terenuri fara destinatie agricolaMono si dicotiledonate anuale si perene-3-5 l/ha (in functie de gradul de imburuienare)
Terasamente de cale ferataMono si dicotiledonate anuale si perene-3-4 l/ha (in functie de gradul de imburuienare)
Pepiniere silviceMono si dicotiledonate anuale si perene-3 l/ha (in 150 l apa)
Plantatii silviceMono si dicotiledonate anuale si perene-4 l/ha (in 150 l apa)

Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Concentratie substanta activa - 1-20%
Dozaj - 5 %
Tip cultura - Vita de vie, Silvicultura, Pomi fructiferi

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.