Acaricid MILBEKNOCK 7.5 ML MD Fitoplantagro

  • 916 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32363
  • Produsul este In Stoc / Greutate 0,75 Kg

Descriere Acaricid MILBEKNOCK 7.5 ML MD Fitoplantagro

Acaricidul MILBEKNOCK 7.5 ML MD este un produs pe baza unei substante naturale obtinuta din bacteria Streptomyces hygroscopicus subsp. Aureolacrimosus.Are un mod unic de actiune, diferit de cel al acaricidelor conventionale. Insectele care intra in contact cu produsul mor fara a prezenta nici o miscare sau spasm.

Combate un spectru larg de acarieni dar si unele insecte cum ar fi: musculita  alba de sera, afide, lepidoptere, cicade, minatoare, trips, nematozi, etc. Combate toate stadiile de dezvoltare ale paianjenilor (ou-larva-nimfa-adult)

Prezinta o activitate reziduala lunga de circa 40 - 50 zile. Solicita un interval de pauza pana la recoltare mai scurt decat acaricidele conventionale, cuprins intre 1 si 14 zile in functie de specie. Astfel produsul se poate aplica chiar si in preajma perioadei de recoltare. Are actiune translaminara si nu este afectat de ploile survenite la cateva ore dupa aplicare.

Nu este influentat de nivelul temperaturilor mediului la administrare.

Recomandari de utilizare:

Se recomanda ca stropirile sa se aplice uniform, cu un volum de apa de 1000-1500 l/ha in functie de cultura. Momentul de aplicare este dupa aparitia paianjenilor daunatori. Efectul maxim se obtine atunci cand tratamentul se efectueaza la inceputul infestarii, cand numarul de adulti pe planta este redus. Pentru evitarea aparitiei formelor rezistente se va alterna cu alte produse acaricide cum ar fi: Nissorun, Sanmite, Talstar.

Este compatibil in amestec cu majoritatea insecticidelor si fungicidelor conventionale. Produsul se incadreaza in grupa a IV-a de toxicitate fiind un produs slab toxic pentru mamifere si mediu. Nu afecteaza albinele.

Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Concentratie substanta activa - 1-20%
Dozaj - 0,5 %
Clasa daunatori - Afide, Acarieni, Nematozi, Musculita alba

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.