bb

Ultimele review-uri

Dozar pt. gazon

Adrian | 04-08-2017 / 18:52

In specificatii la pajisti se recomanda doza 1l/ha, nu ar trebui sa fie aceeasi doza si la gazon?

+0 -0

stropiri la Molid

BADILA DAN | 30-06-2017 / 19:25

ce cantitate de mospilan trebuie folosita la stropirea puietilor de molid (plantatii cu 4000 buc./ha)

+0 -0

proteus 110

SZASZ DANIEL | 24-04-2017 / 21:18

Cat de daunator este pentru albine? Va rog frumos da-ti un raspuns ! ...si cat mai urgent!!! daca se poate!
Maine se stropeste la rapita si sant cu stupii acolo! Va multumesc!

+0 -0

erbicid gallup

sorin | 07-12-2016 / 22:17

acest erbicid are pret dublu aici si in alta parte blidon 20 l este 340 lei sunteti cam hoti

+0 -0

Despre erbicide - insecticide - fungicide

Erbicidele sunt produsele care contribuie la o cultura frumoasa calitativ si cantitativ nelasand daunatorii de tip buruieni sa contribuie negativ la dezvoltarea plantelor. Erbicidele sunt structurate pe culturi si tip de buruieni (monocotiledonate, dicotiledonate). Cele mai cunoscute erbicide sunt cele care au aplicabilitate pentru culturile mari cum ar fi porumb, grau, dar si pentru legume si gazon. 
Insecticidele lupta impotriva daunatorilor tip insecte care pot afecta uneori iremediabil culturile. Insecticidele in marea lor majoritate nu sunt toxice pentru om dar exista si produse care sunt foarte toxice si trebuie manevrate doar de specialisti, cu respectarea autorizarilor speciale si normelor in vigoare. Cele mai cunoscute insecticide sunt cele care au aplicabilitate la culturile mari de porumb, grau, orz, rapita, dar si la legume si pomi fructiferi.
Fungicidele sunt produse ce lupta impotriva bolilor care afecteaza culturile din ce in ce mai mult an de an. Cele mai cunoscute si utilizate fungicide sunt cele care lupta cu bolile in cultura mare , grau, porumb, rapita, floarea soarelui, dar si in culturile de legume si pomi fructiferi.
La Covera veti gasi doar produse certificate si autorizate, Covera fiind distribuitor autorizat pentru toate produsele care se regasesc pe site.
Principalele produse care se vand la Covera sunt insecticide Bayer, Fungicide Syngenta, Erbicide Basf, insecticide Syngenta, Fungicide Bayer. 
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. 


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.