bb

Momentan nu sunt produse in aceasta categorie.

Ultimele review-uri

x

ileana tonciu | 30-06-2014 / 15:24

eu am facut compot din din ei, cu culoare intradevar a iesit super, nu mai zic de gust

+0 -0

Despre butasi vita de vie

Butasii de vita de vie reprezinta fundamentul pentru strugurii gustosi si suculenti cu boabe carnoase. Din experienta s-a dovedit ca butasii de vie plantati toamna au rata de prindere mai buna si dau rezultate mai buna  Daca nu am reusit sa ii plantam toamna, primavara avem inca o sansa insa trebuie sa ii udam si sa ii ingrijim corespunzator. Butasii vita de vie de vanzare pe Covera sunt certificati de producatori si mentinuti pana la vanzare in depozite speciale din punct de vedere al conditiilor de temperatura si umiditate, astfel incat ofera o rata de prindere de peste 90%. 

Butasii de vita de vie se livreaza in 2-4 zile de la confirmarea comenzii de catre reprezentantii Covera datorita depozitarii lor in depozite cu conditii speciale de temperatura si umiditate.

Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea plantelor depinde dupa cum stiti de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului.
Livrarea plantelor se face in perioada optima pentru ca acestea sa fie plantate imediat, tinand cont de de conditiile meteorologice.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.