bb

Momentan nu sunt produse in aceasta categorie.


Despre butasi trandafiri

Butasii de tradafiri reprezinta poate principalul produse de achizitionat penru o gradina frumoasa. Butasii de trandafiri de vanzare pe Covera.ro au ca principala caracteristica aclimatizarea si dezvoltarea lor in Romania ceea ce ofera o rata de prindere foarte mare. Principalul avantaj al butasilor de trandafiri online fata de cei de pe pamant il reprezinta depozitarea acestora la producatori in depozite special construite pentru a oferi conditii ideale de temperatura si umiditate. 

Butasii de trandafiri se livreaza in 48 ore de la confirmarea comenzii de catre reprezentantii Covera datorita depozitarii lor in depozite cu conditii speciale de temperatura si umiditate .

Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea plantelor depinde dupa cum stiti de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului.
Livrarea plantelor se face in perioada optima pentru ca acestea sa fie plantate imediat, tinand cont de de conditiile meteorologice.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.