bb

Despre bulbi flori

Bulbii de flori sunt un material egetal foarte sensibil din punct de vedere al manipularii si la depozitarii.Avantajul vanzarii bulbilor de flori online consta in mentinerea lor in depozitele special construite pana la momentul transmiterii catre client, astfel rata de prindere fiind foarte mare. Bulbii de flori de vanzare pe site-ul Covera.ro sunt certificati, fiind adusi numai de la producatori autorizati sau de la companii internationale ce respecta toate certificatele europene in vigoare. Principalele categorii de bulbi de flori vandute in Romania sunt zambilele, lalele si crinii. 

Bulbii de flori se livreaza in 48 ore de la confirmarea comenzii de catre reprezentantii Covera datorita depozitarii lor in depozite cu conditii speciale de temperatura si umiditate 

Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea plantelor depinde dupa cum stiti de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului.
Livrarea plantelor se face in perioada optima pentru ca acestea sa fie plantate imediat, tinand cont de de conditiile meteorologice.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.