bb

Momentan nu sunt produse in aceasta categorie.

Ultimele review-uri

wrong

traian | 31-12-2015 / 18:03

vedeti ca in poza mare sunt dude:P. Murele nu se rup cu codita:)

+0 -0

teapa

Gyaraki Janos | 23-05-2015 / 21:40

cu parere de rau dar e teapa :))))

+1 -0

Dezamagire

Popa Cezar | 20-04-2015 / 20:38

Cu parere de rau, dar din 3 plicuri nu a rasarit nici macar un fir.

+3 -0

text "compost"

robert burjan | 17-03-2015 / 18:46

la coacaza rosie scrieti pe site:"Cel mai bun moment pentru a planta arbu?ti de coac?ze negre este inceputul iernii",
iar pe dosul etichetelor (din Kaufland) de coacaza negre scrieti de zmeura.
Daca asa si le vindeti (incurcate), nu stiu ce am cumparat de la firma dvs.

+1 -0

Despre arbusti fructiferi

Arbustii fructiferi sau baciferi datorita formei fructelor -bobite (bace) rodesc fructe ce pot fi consumate oricand pe perioada anului. Cei mai importanti arbusti fructiferi sunt merisorului, aronia, afinul, murul si coacazul, fiecare ar trebui sa se regaseaca cel putin o data in gradinile noastre.

Arbustii fructiferi sunt destul de pretentiosi la variatiile mari de temperatura asa ca cea mai buna perioada de plantare este toamna tarzie- luna noiembrie. Daca insa am ratat plantarea de toamna si primavara se pot planta insa au nevoie de multa ingrijire si in special de udare in primele 2-3 saptamani. De recomandat sa fie plantati seara tarziu cand emperatura primavara scade sunt 13 grade Celsius

Arbustii fructiferi se livreaza in 2-5 zile de la confirmarea comenzii de catre reprezentantii Covera, datorita scoaterii lor din pepiniere pe masura comenzilor pentru a nu fi depozitati mai mult de 2-3 zile cu radacinile la aer sau in medii neprielnice. Scoaterea din pepiniere se face numai la temperaturi scazute, obligatoriu sub 10 grade Celsius

Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea plantelor depinde dupa cum stiti de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. 
Livrarea plantelor se face in perioada optima pentru ca acestea sa fie plantate imediat, tinand cont de de conditiile meteorologice.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.