• Arbust Paulownia Tomentosa 1 an (rasad)
 • Arbust Paulownia Tomentosa 1 an (rasad)

Arbust Paulownia Tomentosa 1 an (rasad)

 • 1625 lei
 • Pret cu TVA inclus / Cod: COV7244
 • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 0,40 Kg

Descriere Arbust Paulownia Tomentosa 1 an (rasad)

Beneficii client:

-este un arbust cu o floare impresionanta, ce ofera un aspect placut gradinii

-se planteaza si se intretine foarte usor

-este o specie rezistenta la boli si daunatori, nu necesita efectuarea unui numar mare de tratamente, aducand astfel beneficii economice

-creste foarte repede

Avantaje produs:

-forma coroanei este de cele mai multe ori neregulată, mai degrabă aducând cu o cupolă largă şi  profil sinuos

-trunchiul principal îşi menţine continuitatea şi verticalitatea până unde începe coroana

-ramurile secundare nu sunt numeroase, dar faptul că frunzele sunt de dimensiuni mari crează impresia unei coroane continue

Descriere:

Forma coroanei este de cele mai multe ori neregulată, mai degrabă aducând cu o cupolă largă şi  profil sinuos. Trunchiul principal îşi menţine continuitatea şi verticalitatea până unde începe coroana, de aici încep ramurile principale ce pot fi la unele specii deformate, pornesc în direcţii diferite şi îşi aleg traiectorii de creştere curbate dând impresia unui arbore cu creştere coregrafică asemănător grădinilor orientale. Ramurile secundare nu sunt numeroase, dar faptul că frunzele sunt de dimensiuni mari crează impresia unei coroane continue. Intersecţia ramurilor principale cu trunchiul principal se face sub un unghi de 45 sau 60 de grade, foarte puţine specii  prezintă ramuri cu poziţie mai orizontală. 

Mod de plantare:

Atunci când alegeţi paulownia într-o compoziţie , sau să umpleţi un spaţiu ori un colţ de grădină trebuie să luaţi în considerare creşterea rapidă şi dimensiunile plantei, poate atinge chiar şi 20 de metri înălţime şi un diametru al coroanei chiar şi de 8 metri.


Pentru informatii suplimentare sunati la 0741 144 177 sau abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici.

Specificatii

Metoda de Insamantare(sadire) - Semanare directa sau rasad
Perioada sadire - Primavara
Tip sol - Sol bogat in elemente nutritive
Ambalaj - 0-1 kg
Tip produs - Arbust

Review-uri

Adauga un review

Radulici Iuliana

+0 -0
 • Radulici Iuliana
 • 29-04-2015 / 22:04
 • Rating:

Am comandat in toamna . L-am primit uscat si am fost asigurata de catre un reprezentant ca are o rata mare de prindere, ceea ce nu s-a intamplat si la cel achizitionat de mine. Nici pana acum nu a dat semne de ceva viata in el.

Alexandru Alina

+0 -0
 • Alexandru Alina
 • 08-04-2014 / 14:28
 • Rating:

Buna ziua! Dupa cum vedeti in site nu precizeaza dimensiunile! Este vorba de un rasad, cu totii stim ca rasadurile au dimensiuni mici, cativa centimetri. Colega noastra a fost infor**** gresit probabil, sau nu a inteles intrebarea, fapt pentru care ne cerem scuze! Vom lua legatura si telefonic cu dumneavoastra pentru a rezolva problema! O zi frumoasa :) !!

Dumitrescu Georgeta

+0 -0
 • Dumitrescu Georgeta
 • 04-04-2014 / 11:33
 • Rating:

Azi am primit coletul cu doua bucati de pawlovnia.La telefon cand am intrebat operatoarea ce dimensiuni au mi-a raspuns ca '30cm',in realitate am primit doua radacini intr-un pamant impachetat in folie.
Realitatea este ca as fi cumparat oricum ,asa cum am spus si mai sus:NU INTELEG MINCIUNA ASTA!DE CE?pOATE CA-S PREA SCUMPI IN CAZUL DE FATA?

Adauga un review
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.