bb

Momentan nu sunt produse in aceasta categorie.

Ultimele review-uri

intrebare

sebastian | 23-04-2018 / 20:53

se poate planta in ghiveci? Eu am curte pavata. multumesc

+0 -0

nuc pecan

Viorel Hutuleac Todan | 22-08-2017 / 14:18

care este garan?ia m?rfii cump?rate(c? este nuc pecan)

+0 -0

buna ziua

pruteanu doina | 06-05-2017 / 11:00

artarul japonez rosu, ce inaltime are? Aveti hibiscus alb cu floarea batuta ? Ce pret si ce inaltime,va rog ! multumesc

+0 -0

Coacaz negru Ruben

Marian Baciu | 13-06-2016 / 18:02

Ruben este un soi de coacaz negru excelent. Asteptam sa faca parte din nou din oferta sau poate gasim un nr. de telefon de unde poate fi cumparat.

+0 -0

Despre arbori & arbusti ornamentali

Arborii si arbustii ornamentali sunt esentiali pentru armonia si designul gradinii noastre. Cei mai importanti arbori si arbusti decorativi sunt thuja, paulownia, magnolia, goji fiecare ar trebui sa se regaseaca cel putin o data in gradinile noastre. Foarte importanti ca si design sunt arbustii ornamentali cu flori care sunt dedicati ca si arbusti ornamentali de gradina.

Arborii si arbustii ornamentali sunt destul de pretentiosi la variatiile mari de temperatura asa ca cea mai buna perioada de plantare este toamna tarziu, in luna noiembrie. Daca insa am ratat plantarea de toamna si primavara se pot planta insa au nevoie de multa ingrijire si in special de udare in primele 2-3 saptamani. De recomandat sa fie plantati seara tarziu cand temperatura primavara scade sunt 13 grade Celsius.

Arborii si arbustii ornamentali se livreaza in 2-5 zile datorita scoaterii lor din pepiniere pe masura comenzilor pentru a nu fi depozitati mai mult de 2-3 zile cu radacinile la aer sau in medii neprielnice. Scoaterea din pepiniere se face la temperaturi scazute, obligatoriu sub 10 grade Celsius

Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea plantelor depinde dupa cum stiti de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. 
Livrarea plantelor se face in perioada optima pentru ca acestea sa fie plantate imediat, tinand cont de de conditiile meteorologice.


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.