Seminte de rapita ABAKUS 1.500.000

  • 68419 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV11293
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 10,00 Kg
Produs VANDUT de COVERA S.R.L.

Descriere Seminte de rapita ABAKUS 1.500.000

ABAKUS este un hibrid nou cu performanțe sporite și constante. Din acest motiv in urma testărilor intre anii 2002-2008 a fost introdus n lista martorilor MGSZ H (entitatea responsabilă cu testările oficiale n Ungaria).

Intre trăsăturile principale enumerăm

Productivitate superioară față de media altor hibrizi n testări. Hibrid cu conținut ridicat de acid oleic. ABAKUS manifestă o inflorire timpurie urmată de o coacere timpurie foarte uniformă astfel, rezultatele productive sunt superioare din toate privințele; este un adevărat hibrid de top. Fertilitatea și conținutul de ulei ridicat al liniilor parentale denotă o viabilitate moștentă superioară.

In toamnă ABAKUS manifestă o dezvoltare foarte puternică și rapidă. Din acest motiv se pretează unei perioade largi de semănat, și astfel capătă o rezistență foarte bună la ger și schimbarea condițiilor din habitat printr-o capacitate de adaptare foarte bună. nălțimea moderată și proprietățile excelente de rezistență, alături de o coacere uniformă, rapidă, timpurie il recomandă pentru utilizarea in toate zonele de cultură, și in special pentru insămnțare tarzie.

Specificatii

Tip bob - Conventional
Ambalaj - 0-1 kg
Suprafata acoperita - 10.000-40.000 mp
Tratament Samanta - Fungicid
Maturitate - Semitardiv

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.