bb

Momentan nu sunt produse in aceasta categorie.

Ultimele review-uri

-

Georgescu | 07-08-2014 / 12:01

Cel mai bun soi de rapita pe care l-am avut vreodata. Pt cei ce vor sa se apuce sa planteze, va recomand din toata inima pentru ca am scos cea mai mare productie din ultimii 10 ani cu soiul asta !

+0 -0

x

Andrei Pirvu | 04-08-2014 / 14:27

intradevar este un soi care iese cu bine din iarna, eu m-am inteles tare bine cu el, deci anul acesta raman la aceiasi varianta! plus ca vad niste preturi foarte acceptabile

+0 -0

Despre seminte rapita

Semintele de rapita sunt destinate dezvoltarii in scop de comercializare a produselor finite ce se dezvolta dupa insamanatare. Semintele de orz de samanta sunt seminte dezvoltate special cu grad mare de rezistenta la boli, randament foarte bun la nivel de planta. Samanta de rapita este folosita in industria uleiurilor . Semintele de rapita pret sunt un reper important pentru industria biovegetala . Semintele de rapita se livreaza in 2-4 zile de la confirmarea comenzii de catre reprezentantii Covera datorita depozitarii lor in depozite cu conditii speciale de temperatura si umiditate.
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. 


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.