bb

Ultimele review-uri

HERKULI CS

Muraru Sorin | 28-11-2016 / 15:23

ESTE UM HIBRID CU UN POTENTIAL FOARTE BUN AM RECOLTAT CU O MEDIE DE 10 TONE PE HECTAR CU INGRASAMINTE MINIME SI APA PUTINA.......ETC

+0 -0

seminte covera

constantin | 14-02-2016 / 23:56

In aceeasi situatia m-am aflat si eu cu seminte de lucerna cumparate de la covera, al caror procent de germinare a fost foarte redus, sub 50%.
Am contestat acest lucru, mi-au trimis un inginer agronom pt a constata la fata locului insa fara niciun rezultat, refuza sa imi dea expertiza intocmita de inginerul care s-a prezentat la fata locului si care a si confirmat ca semintele erau dintr-un lot vechi.... Nu mai cumpar nimic de la voi! Rusine Covera!!!!

+0 -0

P9911

Dascalu Aurel, | 03-08-2015 / 22:37

Nu rezista prea bine la seceta, dar leaga foarte bine. Intr-un an bun ( cu ploi) cred ca promite foarte mult. Am gasit si 4 stiuleti pe un fir. Anul acesta nu a plouat si deja la 1 august partea de jos (20-30 %) prezinta semne accentuate de uscare. Am constat ca alti hibrizi se prezinta mult mai bine - nu au chiar deloc frunze uscate. Urmatorul review - dupa recoltare!

+0 -0

Rusine Covera pentru ceea ce comercializati !

George | 01-06-2015 / 18:21

Am luat in aceasta primavara 8 saci din acest porumb si mi-am luat cea mai mare teapa de pana acum. De cand am desfacut acei saci de rafie ieftina cu eticheta in interiorul sacului, nu in exterior sa se vada ce ai cumparat, mi-am dat seama ca ceva nu este in ordine. Aproximativ 10 % din boabele din sac erau sparte + ca am mai gasit si pietricele. Am zis ca romanul, treaca, mearga, am semanat porumbul. Greseala fatala! Nu au germinat nici 50 % din boabele semanate. Asa ca aveti mare grija. La cantitate scrie 10 kg, asta inseamna un Dorel, cu o lopata care pune sacul pe cantar si pune in el ce prinde(porumb care pe piata ii la 1 leu/kg, il amesteca intr-o betoniera pentru culoarea aia roz, mai adauga si niste pietricele, mai niste boabe sparte) si vinde dupa aceea la prosti. Rusine Covera ! Anul trecut tot de la voi am luat porumbul si n-am avut probleme, dar anul acesta v-ati batut joc de mine !

+0 -0

Despre seminte porumb si plante furajere

Semintele de porumb sunt destinate dezvoltarii in scop de comercializare a produselor finite ce se dezvolta dupa insamanatare. Semintele de porumb de samanta sunt seminte dezvoltate special cu grad mare de rezistenta la boli, randament foarte bun la nivel de planta.Semintele de porumb zaharat sau porumbul dulce sunt folosite de catre cultivatorii care vor sa vanda porumbul in tare proaspata pentru fiert. Semintele de porumb se livreaza in 2-4 zile de la confirmarea comenzii de catre reprezentantii Covera datorita depozitarii lor in depozite cu conditii speciale de temperatura si umiditate.
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. 


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.