bb

Momentan nu sunt produse in aceasta categorie.

Ultimele review-uri

cand aduceti seminte de Pomposa

violeta | 28-02-2017 / 16:47

Buna ziua, Ati putea estima cand aveti seminte de lucerna Pomposa?

+0 -0

Produse

Berza Sorin | 14-03-2016 / 14:37

Halal baieti destepti .... ati scos de la vanzare toate semintele de lucerna. De ce ? Sunteti neseriosi !! Nu mai cumpar niciodata de la voi .

+0 -0

samanta glomat

petre david | 02-03-2016 / 22:18

Buna ziua!doresc sa cumpar 3 kg. de samanta de golomat .cum procedez? astept raspuns.multumesc.

+0 -0

cumparare

marin | 24-02-2016 / 13:24

doresc sa cumpar saminta de lucernapomposta

+0 -0

Despre seminte plante furajere

Semintele de plante furajere sunt destinate dezvoltarii in scop de comercializare a produselor finite ce se dezvolta dupa insamanatare. Semintele de plante furajere de samanta sunt seminte dezvoltate special cu grad mare de rezistenta la boli, randament foarte bun la nivel de planta. Samanta plante furajere este folosita in industria animala prin produsele rezultate in urma insamantarii. Semintele de plante furajere pret sunt foarte importante pentru realizarea retetelor furajere. Semintele de plante furajere se livreaza in 2-4 zile de la confirmarea comenzii de catre reprezentantii Covera datorita depozitarii lor in depozite cu conditii speciale de temperatura si umiditate.
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. 


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.