Ultimele review-uri

seminte lucerna pioneer

csata lorant | 27-12-2015 / 08:58

astept oferta pentru seminte lucerna pioneer.

+0 -0

samanta de lucerna

ionita alin daniel | 27-02-2015 / 19:24

asi dori sa stiu si eu costurile pt soiurile semintelor de lucerna va multumesc

+0 -0

Nu Aveti seminte de lucerna

dan P | 09-01-2014 / 19:37

Buna ziua, Daca nu aveti seminte de lucerna de la PIONEER care din anul acesta 2014 nu mai produce asa ceva de ce le aveti totusi la vanzare?!? Porbabil sa veniti cu loturi din anii trecuti ( seminte expirate ) si sa le vindeti de bune. Se gasesc prosti, sunt pe toate drumurile.... Va doresc Vanzare buna !

+0 -0

Despre seminte plante furajere

Semintele de plante furajere sunt destinate dezvoltarii in scop de comercializare a produselor finite ce se dezvolta dupa insamanatare. Semintele de plante furajere de samanta sunt seminte dezvoltate special cu grad mare de rezistenta la boli, randament foarte bun la nivel de planta. Samanta plante furajere este folosita in industria animala prin produsele rezultate in urma insamantarii. Semintele de plante furajere pret sunt foarte importante pentru realizarea retetelor furajere. Semintele de plante furajere se livreaza in 2-4 zile de la confirmarea comenzii de catre reprezentantii Covera datorita depozitarii lor in depozite cu conditii speciale de temperatura si umiditate.
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. 


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.