bb

Momentan nu sunt produse in aceasta categorie.


Despre seminte orzoaica

Semintele de orzoaica sunt destinate dezvoltarii in scop de comercializare a produselor finite ce se dezvolta dupa insamanatare. Semintele de orzoaica de samanta sunt seminte dezvoltate special cu grad mare de rezistenta la boli, randament foarte bun la nivel de planta. Samanta orzoaica este folosita in industria alimentara la obtinerea berii. . Orzoaica de primavara este mai rar insamantata si doar atunci cand anumite suprafete sunt compromise sau nu au fost pregatite din toamna. Samanta orzoaica pret face diferenta in industria bauturilor alcoolice si nu numai Semintele de orzoaica se livreaza in 2-4 zile de la confirmarea comenzii de catre reprezentantii Covera datorita depozitarii lor in depozite cu conditii speciale de temperatura si umiditate.
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. 


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.