• Seminte orz de toamna, Saaten Union, CHRISTELLE, 40 kg , Baza

Seminte orz de toamna, Saaten Union, CHRISTELLE, 40 kg , Baza

  • 23920 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV11575
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 40,00 Kg

Descriere Seminte orz de toamna, Saaten Union, CHRISTELLE, 40 kg , Baza

Beneficii client:

-se seamana si se intretine usor

-este un soi rezistent la boli si daunatori, nu necesita aplicarea mai multor tratamente, aducand astfel beneficii economice

-rezistenĊ£a la fainare, rugina bruna si sfasierea frunzelor este buna

-soiul are rezistenta buna la iernare, cadere, seceta, arsita si sistavire

-se preteaza la majoritatea tipurilor de sol

Avantaje produs:

-orzul este mult mai rezistent la seceta decat graul astfel existand posibilitatea obtinerii de productii ridicate constant in fiecare an

-orzul in rotatie ajuta la controlul bolilor si daunatorilor din culturi

-paiele de orz sunt la fel de nutritive ca si fanul de graminee pentru animale

-orzul de toamna utilizeaza foarte bine ploile de primavara, acestea fiind de ajuns pentru realizarea productiilor de boabe

Descriere:

Producatorii de orz pot valorifica productia in mai multe feluri: hrana pentru propriile animale; furaje pentru crescatorii de animale din zona; furaj pentru producatorii de lapte, carne de vita si de porc; vanzare pe marile piete de cereale (bursa).

Calitatea foarte buna a boabelor de orzului (puritate, greutate hectolitrica, umiditate), permite obtinerea unui surplus de pret, iar producatorii de orz pot avea astfel o piata de incredere bazata pe contracte ferme extrem de benefice pentru cei implicati in tranzactii.

Tehnologiile avansate si setul complex de masini si utilaje permit semantul orzului de toamna in cel mai scurt timp (1-2 zile)

Mod de plantare:

Orzul se cultiva pentru boabe, care se intrebuinteaza la furajarea animalelor si pentru bere. Paiele de orz se folosesc la hrana animalelor, ca si orzul pentru furaj verde, asociat cu o leguminoasa (borceag).  

Compozitia chimica a boabelor de orz, raportata la substanta uscata : 59-65% amidon ; 9,5-11% proteina bruta ; 2-3% grasimi ; 4-7% celuloza. Orzul pentru boabe (orzul comun) trebuie sa contina substante proteice intr-o cantitate cat mai mare : 12,8-13,9. orzul pentru bere nu este recomandat sa contina mai mult de 8-12% proteine, pentru ca scade extractul berii, micsorand randamentul in procesul de fabricatie. In schimb, trebuie sa contina un procent cat mai ridicat de amidon (55-70%), care se obtine la culturi situate intr-un climat umed si racoros. 

Pentru informatii suplimentare sunati la 0741 144 177 sau abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici. 

Specificatii

Ambalaj - 10-50 Kg
Suprafata acoperita - 100-10.000 mp
Tratament Samanta - Fungicid
Maturitate - Semitardiv

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.