Tratament Seminte SEEDOPRID 600 FS Makhteshim Agan 10L

  • 4.47798 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV5271
  • Produsul este In Stoc / Greutate 10,00 Kg

Descriere Tratament Seminte SEEDOPRID 600 FS Makhteshim Agan 10L

MOD DE ACŢIUNE

SEEDOPRID 600 FS este un insecticid sistemic pentru tratarea seminţelor cu acţiune de lungă durată in plante. Substanţa activă imidacloprid provoacă in organismul insectelor ţintă perturbarea ireversibilă a funcţiilor vitale prin intreruperea activităţii sistemului nervos. Produsul pătrunde in tinerele plantule formate in urma germinării seminţelor tratate şi se translocă spre varfurile de creştere, acţionand prin contact şi mai ales prin ingestie asupra dăunătorilor care se hrănesc cu seva sau organele verzi ale acestora.In jurul seminţelor tratate, produsul formează in sol o zonă concentrică impregnată cu vapori de substanţă activă care protejează sămanţa de atacul dăunătorilor.

SEEDOPRID 600 FS conferă o protecţie sigură şi de lungă durată a culturilor răsărite din seminţele tratate impotriva atacurilor unor noi valuri de dăunători sau a acelora care atacă plantele pe o perioadă maiindelungată de la semănat (de exemplu Zabrus tenebrioides). In plus, ca urmare a combaterii unor dăunători sugători cunoscuţi ca vectori, tratamentul seminţelor cu SEEDOPRID 600 FS previne şi atacul unor viroze foarte păgubitoare, mai ales la cereale.

RECOMANDĂRI DE APLICARE

Se recomandă tratamentul seminţelor de inaltă valoare biologică şi culturală, mai ales in zonele cu atac frecvent ale dăunătorilor vizaţi (in funcţie de care se vor stabili şi dozele de produs utilizate).

Pentru tratament se vor folosi maşini speciale de tratat bine reglate, care să asigure o dozare corectă a produsului şi o acoperire uniformă a seminţelor. Tratamentul cu SEEDOPRID 600 FS se poate face cu sau fără adaos de apă (se poate adăuga o cantitate de apă de maxim 1/4 din cantitatea de produs folosită). Nu se vor trata decat seminţele care se vor semăna in ziua respectivă, evitand a se face stocuri de sămanţă tratată, care nu se recomandă să se păstreze de la un an la altul.


Specificatii

Ambalaj - 10 l
Concentratie substanta activa - Imidacloprid 600 g/l
Dozaj - 1-10 l/tona
Omologari - Aviz Anul 1995
Nr. Omologare - Omologare 2006
Tipologie plante - Cultura mare
Tip produs - Concentrat emulsionabil

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.