Tratament Seminte ORIUS 6 FS Makhteshim Agan 5L

  • 84403 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV5267
  • Produsul este In Stoc / Greutate 5,00 Kg

Descriere Tratament Seminte ORIUS 6 FS Makhteshim Agan 5L

MOD DE ACŢIUNE

ORIUS 6 FS este o formulare modernă pentru tratamentul seminţelor de cereale pe bază de tebuconazol (grupa triazolilor) care prin acţiunea sa sistemică protejează seminţele contra celor mai păgubitoare boli transmise prin sămanţă. Tebuconazolul acţionează prin inhibarea pe două căi a biosintezei ergosterolului prin pereţii celulari ai organismelor ţintă. Odată absorbit in plantă, produsul se translocă acropetal, protejand astfel tinerele plante de instalarea infecţiilor fitopatogene şi determinand o creştere mai viguroasă a acestora. Acţiunea sistemică se manifestă atat asupra patogenilor localizaţi pe sămanţă cat şi a celor din interiorul acestora. De asemenea, produsul formează in jurul seminţelor tratate o zonă concentrică impregnată cu vapori de substanţă activă care protejează plantele timp de mai multe luni de la semănat.

RECOMANDĂRI DE APLICARE

Tratamentul cu ORIUS 6 FS se aplică mult mai uşor cu maşini speciale de tratat sămanţa care asigură o calitate foarte bună a tratamentului. Produsul aderă mult mai bine la suprafaţa seminţelor şi nu face praf. In funcţie de caracteristicile tehnice ale maşinii de tratat şi de calitatea seminţei, la tratamentul cu ORIUS 6 FS se poate adăuga apă in proporţie de 1:20 (produs:apă), avand grijă să se evite umectarea prea tare a seminţelor pentru a preveni declanşarea prematură a germinaţiei.


Specificatii

Ambalaj - 5 L
Concentratie substanta activa - Tebuconazol 20 gr/kg
Dozaj - 1.5 kg/tona
Omologari - Aviz Anul 1995
Nr. Omologare - Omologare 2001
Tipologie plante - Cultura mare
Tip produs - Concentrat emulsionabil

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.