Tratament Seminte GAUCHO 600 FS Bayer CropScience 25L

  • 10.68766 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV5261
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 25,00 Kg

Descriere Tratament Seminte GAUCHO 600 FS Bayer CropScience 25L

Beneficii client:

-este un insecticid special pentru tratarea semintelor de cereale

-se aplica foarte usor, avand o actiune rapida si de lunga durata durata in seminte si in planta

-nu este necesara aplicarea unei cantitati mari de solutie la tona, acest lucru aducand beneficii economica

Avantaje produs:

-dupa semanat, produsul formeaza un halou de protectie în jurul semintei, actionând prin contact asupra daunatorilor din sol

-Gaucho patrunde în bob si de aici în plante, actionând prin ingestie asupra daunatorilor care ataca plantele în primele faze de vegetatie

-perturba ireversibil functiile vitale ale centrilor nervosi ai insectelor daunatoare, conducând la moartea lor

Descriere:

Gaucho 600 FS

Substanta activa: imidacloprid 600 g/l

Formulare: FS (suspensie concentrata pentru tratarea semintei)

Insecticid pentru tratarea semintelor de grau si orz de toamna împotriva afidelor

Gaucho are actiune sistemica de lunga durata în seminte si plante. Dupa semanat, produsul formeaza un halou de protectie în jurul semintei, actionând prin contact asupra daunatorilor din sol. În acelasi timp, Gaucho patrunde în bob si de aici în plante, actionând prin ingestie asupra daunatorilor care ataca plantele în primele faze de vegetatie. Gaucho perturba ireversibil functiile vitale ale centrilor nervosi ai insectelor daunatoare, conducând la moartea lor. Modul de actiune complex conduce la un spectru larg de combatere si la o eficacitate exceptionala chiar si asupra daunatorilor rezistenti la insecticidele conventionale utilizate în prezent la tratarea semintelor de porumb si floarea soarelui. 

Mod de utilizare:

Gaucho se va utiliza numai pentru tratarea semintelor de înalta valoare biologica, conditionate si calibrate, cu indici calitativi specifici soiului sau hibridului din care provin. Pentru a nu diminua calitatile produsului, se utilizeaza masini de tratat care asigura o dozare precisa si o distribuire foarte uniforma a substantei pe suprafata boabelor. La efectuarea tratamentului, Gaucho poate fi utilizat ca atare sau dupa amestecarea prealabila cu apa în raport de 1 l produs la 0,25 l apa. La prepararea amestecului se pune întâi apa în premixer, apoi se adauga produsul, dupa care solutia se agita manual sau mecanic înaintea începerii tratarii. Se prepara numai cantitatea de solutie necesara pentru cantitatea de samânta ce se va trata într-o zi de lucru. La prepararea solutiei, flacoanele cu Gaucho se agita înainte de golirea în premixerul instalatiei. 

Selectivitate

La dozele recomandate, Gaucho 600 FS nu afecteaza energia germinativa sau germinatia semintelor si nu este fitotoxic pentru plantule. Semintele tratate se pot pastra un an fara sa îsi piarda indicii de calitate biologici. 

Pentru informatii suplimentare abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici. 

Specificatii

Ambalaj - 25 l
Concentratie substanta activa - Imidacloprid 600 gr/litru
Dozaj - 6-10 l/tona
Omologari - Aviz Anul 1995
Nr. Omologare - Omologare 1999
Tipologie plante - Cultura mare
Tip produs - Concentrat emulsionabil

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.