Tratament samanta SEEDOPRID 600 FS, Adama, 20 l

  • 8.95596 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV32019
  • Produsul este In Stoc / Greutate 20,00 Kg

Descriere Tratament samanta SEEDOPRID 600 FS, Adama, 20 l

Mod de actiune: Seedoprid 600 FS este un insecticid sistemic pentru tratarea seminţelor cu acţiune de lungă durată în plante. Substanţa activă imidacloprid provoacă in organismul insectelor ţintă perturbarea ireversibilă a funcţiilor vitale prin întreruperea activităţii sistemului nervos. Produsul pătrunde în tinerele plantule formate în urma germinării seminţelor tratate şi se translocă spre vârfurile de creştere, acţionând prin contact şi mai ales prin ingestie asupra dăunătorilor care se hrănesc cu seva sau organele verzi ale acestora. În jurul seminţelor tratate, produsul formează în sol o zonă concentrică impregnată cu vapori de substanţă activă care protejează sămânţa de atacul dăunătorilor.
  Seedoprid 600 FS conferă o protecţie sigură şi de lungă durată a culturilor răsărite din seminţele tratate împotriva atacurilor unor noi valuri de dăunători sau a acelora care atacă plantele pe o perioadă mai îndelungată de la semănat (de exemplu Zabrus tenebrioides). În plus, ca urmare a combaterii unor dăunători sugători cunoscuţi ca vectori, tratamentul seminţelor cu Seedoprind 600 FS previne şi atacul unor viroze foarte păgubitoare, mai ales la cereale.
Se recomandă tratamentul seminţelor de înaltă valoare biologică şi culturală, mai ale în zonele cu atac frecvent ale dăunătorilor vizaţi (în funcţie de care se vor stabili şi dozele de produs utilizate).
 

Mod de utilizare: Pentru tratament se vor folosi maşini speciale de tratat bine reglate, care să asigure o dozare corectă a produsului şi o acoperire uniformă a seminţelor. Tratamentul cu Seedoprind 600 FS se poate face cu sau fără adaos de apă (se poate adăuga o cantitate de apă de maxim 1/4 din cantitatea de produs folosită). Nu se vor trata decât seminţele care se vor semăna în ziua respectivă, evitând a se face stocuri de sămânţă tratată, care nu se recomadă să se păstreze de la un an la altul.

Plante tratate: Porumb, Floarea soarelui, Grau, Orz, Orzoaica, Rapita, Sfecla de zahar.

CulturaAgentul daunatorDoza
PorumbViermii sarma6 l/tona
Viermele vestic al radacinilor10 l/tona
Ratisoara8 l/tona
Floarea soareluiViermii sarma, Ratisoara10 l/tona
GrauAfide pentru prevenirea fenomenului de ingalbenire, piticire si asperime a graului0.6 l/tona
Viermii sarma0.7 l/tona
Gandacul ghebos1 l/tona0
Orz, OrzoaicaAfide pentru prevenirea fenomenului de ingalbenire, piticire a orzului de toamna0.6 l/tona
Viermii sarma0.7 l/tona
Gandacul ghebos1 l/tona
Rapita de toamnaPurici6 l/tona
Sfecla de zaharGargarita sfeclei90 gr/100 000 seminte

Specificatii

Ambalaj - 20 l
Concentratie substanta activa - Imidacloprid 600 g/l
Dozaj - 6 l/t

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.