bb

Ultimele review-uri

k

andreea ion | 30-06-2014 / 15:35

acest produs m a salvat de furnici. MULTUMESC!

+0 -0

misto

mihai | 30-06-2014 / 15:34

un produs ideal pt dezinsectie anuala

+0 -0

Despre insecticide

Insecticidele lupta impotriva daunatorilor tip insecte care pot afecta uneori iremediabil culturile. Insecticidele in marea lor majoritate nu sunt toxice pentru om dar exista si produse care sunt foarte toxice si trebuie manevrate doar de specialisti, cu respectarea autorizarilor speciale si normelor in vigoare. Cele mai cunoscute insecticide sunt cele care au aplicabilitate la culturile mari de porumb, grau, orz, rapita, dar si la legume si pomi fructiferi.
Covera.ro este un magazin pentru insecticide online ce vinde doar produse originale avand contracte directe cu cei mai mari producatori internationali de insecticide. Principalele insecticide sunt insecticidele pentru pomii fructiferi, insecticidele pentru seminte de porumb, insecticide pentru floarea soarelui, insecticide pentru grau, insecticide pentru vita de vie, insecticide pentru rapita, insecticide pentru legume.
Principalele insecticide vandute de Covera sunt insecticide BASF, insecticide Bayer, insecticide Belchim, insecticide Sumi Agro, insecticide Syngenta, insecticide Nufarm, insecticide Novartis, 
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.