Fungicid CYFLAMYD 5 EW, 1 L

  • 55169 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV16362
  • Produsul este In Stoc / Greutate 1,00 Kg

Descriere Fungicid CYFLAMYD 5 EW, 1 L

Beneficii client:

-se foloseste foarte usor, avand un efect rapid si de lunga durata

-nu este necesara aplicarea unei cantitati mari de fungicid la ha, aducand astfel,beneficii economice

-se poate folosi la majoritatea culturilor,astfel ca, nu este necesara achizitionarea mai multor fungicide pentru fiecare cultura in parte

Avantaje produs:

-prezinta o excelenta actiune preventiva si curativa

-este rezistent la spalarea din poli si din apa de irigatii

-este compatibil cu majoritatea pesticidelor uzuale

Descriere:

Fungicidul CYFLAMID 5 EW este un fungicid nou cu o excelenta prevenita si curativa, plus o eficienta foarte buna in combaterea fainarilor.

Caracteristici tehnica : patrunderea in panta se face translaminar, prin frunze. Prezinta o excelenta actiune preventiva si curativa, formularea ca EW (emulsie in apa) face ca produsul sa adere mai bine pe suprafata tratata si sa fie mai rezistent la spalare de catre ploi si apa de irigatii , control eficient in combaterea fainarilor la cereale si alte culturi, reducerea numarului de tratamente, comparative cu fungicidele conventionale datorita eficacitatiide lunga durata a produsului si translocarea rapida in planta si rezistenta la spalare.

Mod de utilizare:

Recomandari de utilizare : La cereale paioase, prima aplicare se recoamanda a se efectua primavara timpuriu, in preajma erbicidarii, cand se va folosi CYFLAMID 5 EW singur la doza de 0.2 l/ha pentru prevenirea sau combaterea fainarii.

La castraveti si tomate in culturi acoperite s-au obtinut rezultate foarte bune in eradicarea fainarii chiar si atunci cand boala s-a instalat puternic, la doza de 0.2-0.3 l/ha. Este compatibil cu majoritatea pesticidelor uzuale, cu exceptia celor puternic alcaline cum ar fi zeama bordeleza.


Pentru informatii suplimentare sunati la 0741 144 177 sau abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici

Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Dozaj - 0,5 %
Omologari - Aviz Anul 1995
Tipologie plante - Cultura mare
Clasa daunatori - Fluturi
Tip cultura - Cereale paioase, Castravete
Tip produs - Fungicid

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.