bb

Ultimele review-uri

Compatibilitate

Dragos | 12-05-2017 / 20:13

Este compatibil cu Ridomil ?

+0 -0

dsda

robert | 01-07-2014 / 14:58

mareste eficacitatea, foarte important

+0 -0

dsada

vasile | 01-07-2014 / 13:02

foarte bun pt culturile de pepene verde si rosii

+0 -0

dewsd

catalin | 01-07-2014 / 12:49

foarte folositor

+0 -0

Despre fungicide

Fungicidele sunt produse ce lupta impotriva bolilor care afecteaza culturile din ce in ce mai mult an de an. Cele mai cunoscute si utilizate fungicide sunt cele care lupta cu bolile in cultura mare , grau, porumb, rapita, floarea soarelui, dar si in culturile de legume si pomi fructiferi.
Covera.ro este magazinul de fungicide online al companiei Agricover. Principalele fungicide vandute sunt fungicidele sistemice. Fungicidele se folosesc ca si tratament pentru mana, tratament pentru legume, tratament pentru pomii fructiferi, tratament pentru vita de vie, tratament pentru porumb, tratament pentru floarea soarelui, tratament pentru rapita, tratament pentru grau.
Principalele fungicide vandute pe Covera.ro sunt fungicide Bayer, fungicide Basf, fungicide Syngenta, fungicide Nufarm, fungicide Sumi Agro, fungicide DuPont
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. 


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.