Erbicid SELECT SUPER 5 l ARYSTA

  • 49400 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV16332
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 5,00 Kg
Produs VANDUT de COVERA S.R.L.

Descriere Erbicid SELECT SUPER 5 l ARYSTA

Clasificare produs: Xi (iritant), N (periculos pentru mediu)

Substanta activa: 120 g/l cletodim

Conditionare: concentrat emulsionabil

Caracteristici:

Erbicidul SELECT SUPER este  un graminicid postemergent selectiv pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene.

Erbicidul Select Super este un erbicid sistemic cu spectru larg de actiune si se aplica in perioada de vegetatie. Formularea one-pack contine un adjuvant care imbunatateste gradul de absorbtie al substantei active de catre buruieni, prin frunze si apoi este translocat in radacini si corpul plantei in dezvoltare. Actioneaza ca inhibitor al sintezei acizilor grasi.

Mod de utilizare:

Se aplica pentru combaterea unui spectru larg de buruieni monocotiledonate anuale si perene din culturile cu frunza lata la care a fost omologat.

Erbicidul agricol se aplica in perioada de crestere intensa a buruienilor, atunci cand buruienile au 3-5 frunze formate (avand o inaltime medie de 5-10 cm buruienile anuale si 15-20 cm cele perene). In zonele secetoase se aplica imediat dupa irigare sau dupa caderea ploilor.

Poate fi aplicat la o umiditate atmosferica cuprinsa intre 65-90% si un interval de temperatura de 8-25C. Nu se recomanda erbicidarea daca exista iminenta de ploaie in urmatoarele 2 ore, si nici irigarea culturilor.

In cazul erbicidarii pentru combaterea buruienilor perene nu se executa lucrari de prasila mecanica sau manuala pe o perioada de 5-7 zile inainte si dupa erbicidare pentru evitarea raspandirii rizomilor de buruieni.

Specificatii

Ambalaj - 1-10 l
Concentratie substanta activa - 21-40%
Timp de pauza - 7 zile
Tip cultura - Fasole
Tip produs - Erbicid

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.