Erbicid LONTREL 300 Dow Agrosciences 1l

  • 67948 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV5223
  • Produsul este In Stoc / Greutate 1,00 Kg

Descriere Erbicid LONTREL 300 Dow Agrosciences 1l

Beneficii client:

-se foloseste foarte usor, avand un efect rapid si de lunga durata

-nu este necesara aplicarea unui numar mare de tratamente, aducand astfel, beneficii economice

-se foloseste la majoritatea culturilor, astfel ca, nu este necesara achizitionarea cate unui erbicid pentru fiecare cultura in parte

Avantaje produs:

-distruge palamida in 7-14 zile

-nu este pretentios in ceea ce priveste clima

-este compatibil cu majoritatea pesticidelor

Descriere:

Este un erbicid sistemic, postemergent, utilizat în combaterea buruienilor dicotiledonate din cultura de sfecla de zahăr, grâu, porumb, ceapă, rapiţă, muştar, vii pe rod şi pepiniere silvice. Ingredientul activ din erbicidul Lontrel 300 EC este clopyralid. Clopyralidul este un acid pyridinecarboxilic care este absorbit la nivelul frunzelor si radacinilor, astfel determinant incetarea cresterii plantei.

Lontrel apartine Grupei 1 de erbicide, impreuna cu 2,4 - D, MCPA, dicamba, picloram, triclopyr si fluroxypyr care sunt perturbatori ai cresterii celulelor plantelor. Acest mod unic de actiune, face erbicidul Lontrel 300 EC ideal pentru folosirea in cadrul strategiilor de control si rezistenta impotriva buruienilor cu frunza lata.

Mod de utilizare:

Dupa ce erbicidul este aplicat este absorbit foarte repede si translocat in toata planta, inclusiv la nivelul radacinilor, acumulandu-se in zone cu activitate metabolica crescuta. Aceasta capacitate de translocare face ca Lontrel sa fie foarte eficient impotriva buruienilor perene cu radacini adanci precum ciulinii. Buruienile vizate de acest erbicid nu mor imediat, insa le este oprita cresterea. 

Odata translocat in toate regiunile buruienii, clopyralidul intrerupe absorbtia apei, nutrientilor si metabolismul plantei. Frunzele se usuca si isi pierd proprietatile functionale, iar in cele din urma planta moare, inclusiv radacinile de adancime.

Pentru informatii suplimentare abonati-va gratuit la newsletter-ul Covera aici

Specificatii

Ambalaj - 1 l
Concentratie substanta activa - 21-40%
Dozaj - 0.3-0.5 l/ha
Omologari - Aviz Anul 1995
Nr. Omologare - Omologare 1984
Perioada de aplicare - Inainte de inflorire
Tip cultura - Porumb, Grau, Rapita, Vita de vie, Lucerna, Molid, Răchită

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.