Erbicid GLIFOCIG TOTAL CIG SA Bidon 1L

  • 3547 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV7371
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 1,00 Kg

Descriere Erbicid GLIFOCIG TOTAL CIG SA Bidon 1L

Descriere: Erbicid sistemic total destinat combaterii buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale si perene.

Dozaj : 1 L glifogic la 50 L apa

Compozitie: Concentrat solubil ce contine 360 g/l glifosat.

Principalele avantaje: GLIFOCIG TOTAL are actiune sistemica totala in buruieni si se transloca, dupa aplicare, din partile aeriene spre radacinile si rizomii acestora. La circa 3 ore de la aplicare, el patrunde in plante si actioneaza asupra organelor generative, distrugand complet buruienile.

Primele efecte care se observa sunt inrosirea buruienilor, urmata de ingalbenire si moartea prin necrozare. Aceste simptome sunt vizibile in 3-7 zile de la aplicare. Nu prezinta restrictie de zona, oferind varianta cea mai eficienta pentru toate tipurile de sol. Nu este fitotoxic pentru culturile postmergatoare.

Mod de utilizare: GLIFOCIG TOTAL este omologat pentru combaterea in post-emergenta a buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene (inclusiv costreiul din rizomi) din miristi la o doza de 3-4 l/ha. Se aplica 3 l/ha la o infestare cu buruieni anuale in faza tanara si 4 l/ha la infestare cu buruieni anuale si perene. Erbicidarea se efectueaza in faza de crestere intensa a buruienilor pana la inflorit, cand acestea au un foliaj bogat, ce asigura suprafata optima de contact. Momentul optim de aplicare este, pentru graminee anuale, dupa ce au format doua frunze (minimum 5 cm), pentru graminee perene la peste 4-5 frunze formate (10-15 cm inaltime), pentru buruienile cu frunza lata anuale, la cel putin 2 frunze adevarate bine dezvoltate, iar pentru cele perene inainte de inflorire.

La vita de vie, GLIFOCIG TOTAL se utilizeaza in doza de 4 l/ha. Tratamentul se efectueaza in momentul in care buruienile, in special cele perene, sunt suficient de dezvoltate pentru a prelua si transloca spre rizomi si radacini produsul. Se va evita ca produsul sa ajunga pe lastarii de la baza vitelor. Pentru marirea eficacitatii produsului, adaugati 2 kg sulfat de amoniu/100 l solutie. Utilizati numai sulfat de amoniu cristalizat pe care il adaugati primul in rezervor. In eventualitatea utilizarii unui adjuvant, acesta se adauga inainte de umplerea completa a rezervorului. Volumul de solutie este de 200-400 l apa/ha.

Precautii:

- Nu se aplica pe partile verzi ale plantelor de cultura, decat in cazul cand se doreste curatirea completa a terenului.

- Nu se aplica pe buruieni imbatranite sau in curs de uscare.

- Produsul nu se poate pastra, prepara sau administra utilizand rezervoare galvanizate, deoarece poate forma un amestec de gaze foarte inflamabile.

- Ne se utilizeaza agitatoare mecanice pentru a nu provoca spumarea excesiva.

- Dupa utilizare, echipamentele se spala bine cu apa pentru a preveni coroziunea

* Produs formulat de Chemical Independent Group.


Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Concentratie substanta activa - 1-20%
Dozaj - 5 %
Tip cultura - Vita de vie

Review-uri

Adauga un review

Darius Dumitrache

+0 -0
  • Darius Dumitrache
  • 31-07-2014 / 14:40
  • Rating:

cel mai bun erbicid total, recomand daca vreti sa scapati de tot ce e verde

DANIELA PLAPAMARU

+0 -0
  • DANIELA PLAPAMARU
  • 22-07-2014 / 10:44
  • Rating:

Este foart6e bun, omoara tot, am avut un teren plin de buruieni, am aplicat glifocidul si s-a dus tot, nici nu vreau sa ma gandesc cata munca ar fi fost sa le iau buruiana cu buruiana,

Adauga un review
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.