bb

Ultimele review-uri

x

Darius Dumitrache | 31-07-2014 / 14:40

cel mai bun erbicid total, recomand daca vreti sa scapati de tot ce e verde

+0 -0

X

DANIELA PLAPAMARU | 22-07-2014 / 10:44

Este foart6e bun, omoara tot, am avut un teren plin de buruieni, am aplicat glifocidul si s-a dus tot, nici nu vreau sa ma gandesc cata munca ar fi fost sa le iau buruiana cu buruiana,

+0 -0

Despre erbicide

Erbicidele sunt produsele care contribuie la o cultura frumoasa calitativ si cantitativ nelasand daunatorii de tip buruieni sa contribuie negativ la dezvoltarea plantelor. Erbicidele sunt structurate pe culturi si tip de buruieni (monocotiledonate, dicotiledonate). Cele mai cunoscute erbicide sunt cele care au aplicabilitate pentru culturile mari cum ar fi porumb, grau, dar si pentru legume si gazon.
Covera este cel mai mare magazin de erbicide online avand contract direct cu principalii producatori internationali de erbicide.  Principalele produse vandute sunt erbicide pentru porumb, erbicide petnru rapita, erbicide pentru floarea soarelui, erbicide pentru vita de vie, erbicide pentru grau. Principalele produse vandute de Covera.ro sunt erbicide Basf, Erbicide Bayer, erbicide Belchim, erbicide Dow Agroscience, erbicide  Syngenta, erbicide Nufarm.
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.