Regulatori crestere CYCOCEL 750, Basf, 10 l

  • 44764 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV31924
  • Produsul este In Stoc / Greutate 10,00 Kg
Produs VANDUT de COVERA S.R.L.

Descriere Regulatori crestere CYCOCEL 750, Basf, 10 l

MOD DE ACTIUNE

CYCOCEL 750 este un regulator de crestere destinat culturilor de cereale paioase, care este preluat in principal prin partile verzi ale plantelor. 

Principalul efect al CYCOCEL 750 este inhibarea alungirii celulelor la punctul de crestere al plantelor tratate. Energia, care in mod normal este directionata catre punctul de crestere, este redirectionata, cauzand modificarea modului de crestere. 

Stimuleaza dezvoltarea sistemului radicular, reduce lungimea tulpinii, ajuta la incetinirea dezvoltarii fratelui primar si stimuleaza dezvoltarea fratilor secundari. Rezultatele sunt ingrosarea paiului si scurtarea internodurilor. Raspunsul poate varia in functie de doza si momentul aplicarii. Se previne, astfel, caderea culturilor, mai ales a celor la care s-a aplicat un program intensiv de fertilizare bazat pe azot.
MOD DE UTILIZARE

CYCOCEL 750 este critic pentru obtinerea unor rezultate optime, mai ales atunci cand se opteaza pentru aplicarea unor tehnologii intensive care potenteaza pericolul caderii cerealelor. 

Se aplica in doza de 1,2 l/ha, in perioada cuprinsa intre sfarsitul infratirii pana la al doilea intrenod.

Nu se va aplica atunci cand se prognozeaza ploi sau inghet si nici pe culturi umede.

Specificatii

Ambalaj - 10 l
Concentratie substanta activa - 750 g/l Clormequat clorura
Dozaj - 1.2 l/ha

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.