Trainer - ingrasamant organic lichid,1L - BIO

  • 5058 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV9532
  • Produsul este Stoc Indisponibil / Greutate 0,70 Kg

Descriere Trainer - ingrasamant organic lichid,1L - BIO

TRAINER este un ingrasamant organic lichid pentru aplicare foliara, bazat pe aminoacizi 100% vegetali, obtinut prin hidroliza enzimatica a proteinelor de origine vegetala. Prezenta combinata a azotului organic si a aminoacizilor vegetali stimuleaza activitatea energetica care  actionezea asupra dezvoltarii plantei si ajutand la prevenirea situatiilor de stress climatic.

TRAINER este absorbit rapid de frunze si transportat in tesutul plantei. In cateva ore isi realizeaza functia in interiorul plantei realizand urmatoarele:

- ACTIUNE ANTISTRES. Ajuta planta in timpul stresului de orice fel (caldura excesiva, ger,  seceta, luminozitate redusa, daune produse de grindina, etc.).

- ACTIUNEA FITOSTIMULANTA. Imbunatateste cresterea plantei si sprijina cele mai delicate faze (cresterea, formarea si marirea fructului, etc.)

- ACTIUNE NUTRITIVA Este ideal pentru complementarea ingrasamantului tradutional, in vederea atingerii unei productivitati mari si a obtinerii de rezultate calitative, datorita substantelor active din punct de vedere biologic (aminoacizi, vitamine) care sporesc fotosinteza si fiziologia plantei.

PERIOADA DE APLICARE

Conţinutul aminoacizilor liberi variaza în funcţie de starile fiziologice ale plantei.

Concentraţia lor este maxima în timpul perioadelor de latenţa, atunci cand sinteza proteinelor scade, iar planta acumuleaza aminoacizi. În perioadele de creştere aceste reserve sunt folosite pentru sinteza proteinelor, iar concentraţia lor scade.

Din acest motiv, cea mai buna perioada de aplicare este atunci cand cultura are nevoie de aminoacizi specifici: creştere, dupa transplantare, formarea fructului, sau atunci cand îngheţul, seceta sau alte evenimente au alterat capacitatea de sinteza a plantei.

Specificatii

Ambalaj - 0-1 l
Dozaj - 0,5 %
Omologari - Aviz Anul 2007
Perioada de aplicare - In perioada de vegetatie
Compozitie chimica - NPK
Tip cultura - Culturi horticole

Review-uri

Adauga un review

Balaj Daniel

+3 -0
  • Balaj Daniel
  • 03-07-2013 / 09:34
  • Rating:

* ACTIUNE RAPIDA. Este absorbit rapid de frunze si transportat in tesutul plantei in câteva ore * ACTIUNE ANTISTRES. Ajuta planta in timpul stresului de orice fel (caldura excesiva, ger, seceta, luminozitate redusa, daune produse de grindina, etc.). *ACTIUNEA FITOSTIMULATOARE. Imbunatateste cresterea plantei si sprijina cele mai delicate faze (cresterea, formarea si marirea fructului, etc.) * ACTIUNE NUTRITIVA. Ideal pentru complectarea ingrasamantului traditional, in vederea atingerii unei productivitati mari. Se obtin de rezultate calitative deosebite, datorita substantelor active din punct de vedere biologic (aminoacizi, vitamine) care sporesc fotosinteza si dezvoltarea plantei.

Adauga un review
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.