• Ingrasamant foliar PLONVIT KALI 11/12/38 Intermag, Polonia 15 Kg

Ingrasamant foliar PLONVIT KALI 11/12/38 Intermag, Polonia 15 Kg

  • 41175 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV7240
  • Produsul este In Stoc / Greutate 15,00 Kg

Descriere Ingrasamant foliar PLONVIT KALI 11/12/38 Intermag, Polonia 15 Kg

Descriere

Instrucțiuni:

PLONVIT poate fi utilizat singur ca o soluție apoasă, precum și împreună cu uree, sulfat de magneziu sau alte tipuri de îngrășăminte foliare (în funcție de îngrășămintele Intermag amestecand diagramă sau programe foliare nutritive ale diferitelor specii de plante). Un pesticid adecvat, poate fi testat adaugă o doză recomandată de producător. Tratamentele nu ar trebui să fie efectuate în timpul insolației mare, temperaturi ridicate sau vant puternic.

Prepararea soluției de pulverizare:

Atunci când se aplică toate ingredientele acceptabile simultan în recipient de pulverizare (cu 1/2 la 2/3 din capacitatea sa umplut cu apă), în timp ce agitatorul este pornit, se dizolvă unul după altul: sulfat de magneziu, uree, diluate PLONVIT sfeclă de zahăr ( 1 litru de îngrășământ pe 5 litru de apă), îngrășăminte foliare alte (separat diluat sau dizolvat în apă în prealabil) și pesticide în conformitate cu instrucțiunile de utilizare a acestora. Umpleți recipientul cu apă. Soluția trebuie utilizată în decurs de câteva ore de la preparare. Specificatii

Ambalaj - 15 kg
Dozaj - 0,5 %
Compozitie chimica - NPK
Tip cultura - Culturi horticole

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.