bb

Ultimele review-uri

folosire atonik

stoica | 19-05-2018 / 17:05

Intrebari 1]de ce nu raspundeti la intrebari? 2] 10 ml atonik la ce cantitate de apa ? 3] Au vreun rost intrebarile ?

+0 -0

doza recomandata

elena | 13-04-2018 / 14:34

buna ziua, am cumparat atonik , facon de 100 ml dar nu scrie care este doza recomandata de ex pentru 10 l apa la cultura de tomate , ardei ,castravati.....
Dvs faceti recomandarile l/ha dar nu toata lumea are posibilitatea sa cultive suprafete mari , va rugam sa va ganditi si la micii producatori si sa scrieti instructiunile de folosire ca sa poata fi intelese si de noi.
va multumesc .

+0 -0

Locuesc in com.Glina sat Catelu str.Marginei Nr.55 jud.Ilfov Telefon 0742957081

Lavric Constantin | 04-06-2017 / 21:36

doresc sa-mi trimiteti doua buc de solutie ATONIK de 100 ml fiind foarte bun pentru gradina de legume siflori de aprox 100 mp

+0 -0

nicu

nicu | 07-06-2015 / 21:30

Se poate folosi si la floarea soarelui? si ce cantitate la hectar?

+0 -0

Despre ingrasaminte foliare si biostimulatori

Ingrasamintele sunt hrana plantelor in special in culturile productive. Ingrasamintele se impart in doua mari categorii, foliare si de sol, eficienta acestora fiind maxima functie de specificul aplicarii, perioada de aplicare, forma de aplicare, solutia complexa in care ele sunt folosite. Dintre ingrasaminte cele mai utilizate sunt ingrasaminte complexe si ingrasamintele foliare.
Ingrasamintele foliare au marele avantaj ca se absorb foarte repede. Tratamentul aplicat intra in contact cu suprafata frunzei si astfel intra mai repede in sistemul circulator al acesteia. Ingrasamintele foliare se aplica relativ repede si dozajul folosit este foarte precis.
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. 


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.