bb

Ultimele review-uri

x

Alina Alexandru | 04-10-2014 / 00:08

Buna Vlad, ai dreptate, iti multumim pentru observatie. Aceasta este compozitia chimica a ingrasamantului TERRAFERTIL
-Fosfor (P2O5) >25%
-Calciu (CaO) >20%
-Proteina bruta cu continut ridicat de Azot(N) 18,7%
-Magneziu (MgO) 4,1%
-Potasiu 0,3%

+0 -0

NPK?

Vlad | 03-10-2014 / 12:05

Daca il incadrati in categoria ingrasamintelor/fertilizantilor, as dori sa vad macar continutul in NPK.

+0 -0

x

Dorel Sevastin | 31-08-2014 / 21:08

Este un produs super bun intradevar, eu il folosesc la pomi, unde inca nu am vazut rezultate wow, dar sotia mea imi garanteaza ca este cel mai bun produs pe care l-a folosit vreodata pentru magnoliiele ei, dupa o saptamana au inflorit ca niciodata. Acum astept sa se rupa crengile de fructe, pentru anul ce urmeaza, momentan sunt puieti

+0 -0

cultura

Laur Sorin, | 11-06-2014 / 10:26

mi-am cumparat si eu un sac de proba, am auzit numai de bine, am vecini care au folosit si au fost foarte multumiti, va tin la curent cu rezultatele

+0 -0

Despre ingrasamant pentru sol

Ingrasamintele sunt hrana plantelor in special in culturile productive. Ingrasamintele se impart in doua mari categorii, foliare si de sol, eficienta acestora fiind maxima functie de specificul aplicarii, perioada de aplicare, forma de aplicare, solutia complexa in care ele sunt folosite. Dintre ingrasaminte cele mai utilizate sunt ingrasaminte complexe si ingrasamintele foliare.
Ingrasamintele pentru sol se absorb foarte repede prin sistemul radicular al plantelor. Tratamentul aplicat intra in contact cu suprafata solului, se incorporeaza in acesta si astfel intra mai repede in sistemul circulator al plantelor. Ingrasamintele pentru sol se aplica relativ repede si dozajul folosit este foarte exact.
Produsele se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor depinde dupa cum stiti si de conditiile meteorologice, astfel ca frigul si caldura excesiva le pot face rau mai ales in timpul transportului. 


Vorbeste cu gradinarul

Vorbeste cu gradinarul Ai o problema? Vorbeste cu gradinarul nostru si afla solutia.
Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.