Biostimulator pentru legume - Plantasalva 1 L

  • 6000 lei
  • Pret cu TVA inclus / Cod: COV33484
  • Produsul este In Stoc / Greutate 1,00 Kg

Descriere Biostimulator pentru legume - Plantasalva 1 L

KE-Plantasalva ajuta plantele pe parcursul tuturor etapelor de dezvoltare ale acestora.Cercetariile stiintifice efectuate de Universitatea Resurselor Naturale si Universitatea de Tehnologie din Viena au dovedit cresterea inflorescentelor si a imunitatii plantelor in urma folosirii. Microorganismele continute in KE-Plantasalva trimit mesaje biochimice plantei, stimuland astfel sistemul imunitar, sistemul radicular si productivitatea plantelor. KE-Plantasalva este 100% BIO, nu contine Organisme Modificate Genetic si se poate utiliza in agricultura organica in conformitate cu: Regulamentul (CE) 834/2007 si cu Regulamentul (CE) 889/2008. Numarul de control ( AT - BIO - 301 )

Dozare


Germinare seminte: 5ml Plantasalva la fiecare litru de apa. Se lasa semintele 24 de ore in apa cu Plantasalva inainte de plantare. 

Replantare rasaduri: Se vor scufunda radacinile rasadurilor inainte de replantare intr-un amestec omogen format din solul in care urmeaza a plantate rasadurile si apa cu o concentratie de 10ml Plantasalva la fiecare litru de apa folosit. 

Foliar la rasaduri dupa replantare: O data prin stropire, 10ml Plantasalva la fiecare litru de apa folosit, dupa ce rasadurile si-au revenit din socul replantarii (aprox. 5-7 zile). 

Culturile de salata, spanac si radacinoase:

Foliar - 5ml Plantasalva la fiecare litru de apa, cu revenire la 7 zile.

Irigare -10ml Plantasalva la fiecare  litru de apa, cu revenire la 10 zile. 

Culturile de tomate, castraveti si ardei:

Foliar - 5ml Plantasalva la fiecare litru de apa, cu revenire la 7 zile.

Irigare - 7.5ml Plantasalva la fiecare litru de apa, cu revenire la 7 zile.

Pentru boli fungice:

Foliar - 1 kg de pulbere de zeolit si 2 litri Plantasalva in 100 litri de apa. Amestecati pana cand zeolitul se omogenizeaza complet in solutie, apoi utilizati numai apa de la suprafata.).

 

Aplicarea se efectueaza numai pe perioada vegetativa a plantelor.

 

A nu se amesteca cu substante chimice. 

 

Pulverizatoarele si aparatele de imprastiere si omogenizare care urmeaza a fi utilizate trebuiesc intotdeauna curatate cu grija inainte de utilizare. Acest lucru se realizeaza cel mai bine cu apa calda, fara solventi sau detergenti.

 

A nu se lasa la indemana copiilor.

 

Compozitie:

Extras de plante ce contine o concentratie foarte ridicata de enzime cu efect elicitor. Acestea stimuleaza la maximum sistemul imunitar, cel radicular si creste productivitatea legumelor. Extrasul se obtine din plante medicinale* (precum: busuioc, pelin, mure, musetel roman, frunze de leustean, planta traista ciobanului, frunze de patlagina, flori de galbenele, frunze de zmeur, frunze de mesteacan, frunze de rozmarin, salvie, mierea ursului, coada soricelului, urzica moarta alba, hibiscus,frunze de urzica, cimbru) fermentate la rece prin metode specifice impreuna cu apa de izvor, sare de mare (NaCl) si melasa organica**.

*Materii de origine agricolă ecologica: 2.745% DM

** Materii prime din agricultura ecologica: 2.745% DM

Specificatii

Tip sol - Toate tipurile de sol
Ambalaj - 1 l

Review-uri

Adauga un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Momentan, nu puteti plasa comenzi pe site. Pentru orice intrebari, va rugam sa ne scrieti la comenzi@covera.ro Va multumim.